http://www.foodinspiration.nl http://www.foodinspiration.be http://www.foodinspiration.com
Meld je aan voor het gratis Food Inspiration Magazine
Meld je aan voor het gratis
Food Inspiration Magazine

Chefs Revolution 2014

Zwolle; voor 2 dagen het culinaire mekka van de wereld tijdens Chefs Revolution 2014 @delibrije.

Onlang schreven we al over de tweede editie van Chefs Revolution. Eten in sterrenzaken kun je op 14 en 15 september beter even uitstellen, want het gros van de culinaire top bevindt zich deze dagen in Zwolle voor hét Nederlandse culinaire festival van Jonnie en Thérèse Boer. 

Zondag 14 september
Niemand minder dan sterrenchefs Richard Ekkebus (Restaurant Amber, Hong Kong ), Tim Raue (Restaurant Tim Raue, Duitsland), Dave Beran (Restaurant Next, Amerika) en Massimo Bottura (Osteria Francescana, Italië) bijten het spits af op de eerste dag van het culinaire festival met hun kookdemonstraties.

Maandag 15 september
En voor wie dacht dat deze dag niet geëvenaard kon worden, doen Jonnie en Thérèse er maandag nog een schepje bovenop. Het programma op deze dag wordt gevormd door topchefs René Redzepi (Noma, Denemarken), Quique Dacosta (Quique Dacosta, Spanje), Björn Frantzén (Restaurant Frantzén) en Sang-Hoon Degeimbre (L’Aire du Temps, België). Grant Achatz (Restaurant Alinea, Amerika) sluit het festival af.

Programma
Naast al het culinaire geweld van internationale sterrenchefs vinden er bijzondere wijnworkshops plaats en wordt er een Wijn- & Spijspaleis en BOERenmarkt XL opgezet.

Alle belangrijke informatie nog een keer op een rij:
Datum: zondag 14 en maandag 15 september 2014
Locatie: Theater De Spiegel, Spinhuisplein 14, Zwolle.
Prijs: Kaarten voor de kookdemonstraties kosten € 49,95 per stuk voor een dag en €79,95 per stuk voor twee dagen. De BOERenmarkt XL is gratis toegankelijk. Bestellen kan via de website van Chefs Revolution.
 

Reacties

Plaats een reactie

Inloggen met of
Als je inlogt met Twitter of Facebook wordt je reactie automatisch gepost of getweet met de link naar dit artikel.

Laatste artikelen

Nieuw magazine: Wie niet reist is gek

Volgens wetenschappelijk onderzoek van professor Ap Dijksterhuis maakt reizen gelukkig. En...

De echte smaak van Italië

Eind 2017 opende ’s werelds grootste agrifoodpark de deuren. FICO Eataly World bevindt...

Reizen verrijkt

Food Inspiration interviewde Ap Dijksterhuis: professor, schrijver, ondernemer en reisfanaat. In...

Michelin-chef serveert döner

Het restaurant opent na middernacht en serveert kebab en champagne. Het restaurant is alleen...

Eten is een verbintenis

Uniek hoofdgerecht Tomorrowland wil met het Tastes of the World initiatief de bezoekers uit...

Kunstzinnig diner

Specerijen Een meer complex gerecht met verschillende soorten specerijen. Combineer...

Zoeken

Gratis aanmelden Magazine

Vul bovenstaand formulier in om je gratis aan te melden voor het Food Inspiration Magazine. Het magazine wordt elke 3 weken per e-mail verstuurd.

Sponsored stories

Tweets #foodinspiration

F&I and Showroom Mag @FI_Magazine
"F&I software makers are making updates addressing the interpretive rule the Defense Department issued last month... https://t.co/sw5fkKMTMt"

The Vines of Mendoza @vinesofmendoza
"Pan a las brasas, naranja quemada y aceite de romero. Bienvenido a #sietefuegos ! #foodandwine #foodinspiration… https://t.co/vynlEhD0Yc"

Mister Food @misterfoodcafe
"Argentinas, Colombianas o Venezolanas… ¿Cuál prefieres tú?💬💬 #ComidaLatina #LatinFood #Yummie #HappyFood… https://t.co/2jOyzVE5zT"

Hans Steenbergen @Hanssteenbergen
"RT @foodinspiration: A taste of #London! IJsjes van Yorica, hippe chips bij HipChips, fancy wafels van Bubblewrap Waffle en Indiaas streetf… "

Food Inspiration @foodinspiration
"A taste of #London! IJsjes van Yorica, hippe chips bij HipChips, fancy wafels van Bubblewrap Waffle en Indiaas stre… https://t.co/iIgJdlaWMm"

Trybbbe @trybbbe
"Eat more #greens, they are good for you! Eba and edikaikong soup(vegetable soup) by @ajebofoods #foodinspiration… https://t.co/Ri5DmNzFsL"

Mister Food @misterfoodcafe
"Uff cierra los ojos e imagínate un cachito full jamón para desayunar ¿Se te antoja?👀😳 #ComidaLatina #LatinFood… https://t.co/Hw46gCFLEy"

TheJAVACoffeeCompany @JavaCoffeeComp
"RT @Arjantweets: Met de ripple maker 😄 #vision2018 @foodinspiration https://t.co/oEWlyuNNtt"

Rick Heijnen @rickheynen66
"RT @ISPCGentLiege: Trends en tradities in de spotlight op VISION dit jaar! We ontvangen je graag op onze gloednieuwe stand van Sligro-ISPC!… "

IlfornaiodiFiesole @FornaioFiesole
"#Buongiorno con gli #spumini #ilfornaiodifiesole #pastry #sweetmorning #cioccolato #blackandwhite #FoodOscars… https://t.co/nSnwGTsbOO"

Agenda