http://www.foodinspiration.nl http://www.foodinspiration.be http://www.foodinspiration.com
Meld je aan voor het gratis Food Inspiration Magazine
Meld je aan voor het gratis
Food Inspiration Magazine

Best gelezen

Een artikel gemist? Elk weekend laten we de best gelezen artikelen nog een keer de revue passeren.

1. Aftermovie Food Inspiration Days 2014

Een maand is inmiddels verstreken. Op 20 en 21 oktober stond het Evoluon in Eindhoven compleet in het teken van de Food Inspiration Days 2014. In twee dagen maakten we een reis rond de wereld, waarbij ambacht en traditie centraal stonden. Hoogste tijd om met ons terug te kijken op een fantastische editie.
Bekijk het artikel hier

2. Foodtopia 2025

Wat schotelt het restaurant in 2025 ons voor? We vroegen vijf internationaal gelauwerde chefs Rene Redzepi, Massimo Botura, Grant Achatz, Jonnie Boer, Richard Ekkebus en Björn Frantzén naar hun toekomstvisie. Hoe zien ze het restaurant van de toekomst? Welke ingrediënten zijn er niet meer en welke moeten nog ontdekt worden? Wat hebben ze zelf bereikt in 2025? Grant Achatz - chefkok van Restaurant Alinea in Chicago - geeft al een voorpoefje van zijn foodtopia. Deze video mag je niet missen.
Bekijk het artikel hier

3. Alinea’s kloon

Wat zou jij doen? Allen Hemberger bezocht een van 's werelds beste restaurants: Alinea. Hij was zeer onder de indruk van de gerechten en kreeg in 2008 als kerstcadeau een kopie van het Alinea kookboek. Allen was compleet gefascineerd door het kookboek en werd zelfs zo enthousiast dat hij in vijf jaar alle 107 gerechten uit het boek namaakte. Bekijk de video in het artikel.
Bekijk het artikel hier

4. Business met idealen

Het nieuwe specialiteitenrestaurant blinkt uit in snelheid, eenvoud, schappelijke prijs, duidelijkheid en gemak. Luxe convenience is in opmars. Single dish restaurants zijn groeiers. Eetcafés dreigen terrein te verliezen op nieuwe spelers. Fine dining blijft onder druk staan. Trends uit het #trendreport2015 die je niet mag missen. 
Bekijk het artikel hier

Reacties

Plaats een reactie

Inloggen met of
Als je inlogt met Twitter of Facebook wordt je reactie automatisch gepost of getweet met de link naar dit artikel.

Laatste artikelen

Nieuw magazine: Wie niet reist is gek

Volgens wetenschappelijk onderzoek van professor Ap Dijksterhuis maakt reizen gelukkig. En...

De echte smaak van Italië

Eind 2017 opende ’s werelds grootste agrifoodpark de deuren. FICO Eataly World bevindt...

Reizen verrijkt

Food Inspiration interviewde Ap Dijksterhuis: professor, schrijver, ondernemer en reisfanaat. In...

Michelin-chef serveert döner

Het restaurant opent na middernacht en serveert kebab en champagne. Het restaurant is alleen...

Eten is een verbintenis

Uniek hoofdgerecht Tomorrowland wil met het Tastes of the World initiatief de bezoekers uit...

Kunstzinnig diner

Specerijen Een meer complex gerecht met verschillende soorten specerijen. Combineer...

Zoeken

Gratis aanmelden Magazine

Vul bovenstaand formulier in om je gratis aan te melden voor het Food Inspiration Magazine. Het magazine wordt elke 3 weken per e-mail verstuurd.

Sponsored stories

Tweets #foodinspiration

Theo van Brussel @tvanbrussel
"RT @foodinspiration: Lunch time op de pop-up foodmarkt tijdens #VISION18, i.s.m. onze partners @Desemenzo @altonikelderman Duvel Moortgat @… "

Arjan de Boer @Arjantweets
"RT @Desemenzo: Niets zonder team @foodinspiration #vision2018 #genk @cminecc https://t.co/sstklOyoLT"

Edwin Klaasen @Desemenzo
"Wat gaaf! @Leadersclub_be @FIBelgie #vision2018 wat een geweldige editie wederom!! Bedankt organisatie! Team… https://t.co/nfFHxPhf83"

🅾🅻🅶🅰 @OlgaQuivooy
"@Arjantweets @foodinspiration @jorgwiltink "

Food Inspiration @foodinspiration
"Ruim 350 foodprofessionals proefden, zagen en leerden tijdens #VISION18 over de trends en tradities op het gebied v… https://t.co/NkuzP1gyYB"

Arjan de Boer @Arjantweets
"RT @foodinspiration: "Je hebt geen trends zonder tradities", aldus de Belgische Godfather der gastronomie Peter Goossens tijdens #VISION18.… "

Mister Food @misterfoodcafe
"¿Una empanada clásica de carne o de pabellón para iniciar ésta semana full sabor? #ComidaLatina #LatinFood #Yummie… https://t.co/25NFpgkc5o"

G.J. Wijnmalen @greetactress
"RT @foodinspiration: "Je hebt geen trends zonder tradities", aldus de Belgische Godfather der gastronomie Peter Goossens tijdens #VISION18.… "

Food Inspiration @foodinspiration
""Je hebt geen trends zonder tradities", aldus de Belgische Godfather der gastronomie Peter Goossens tijdens… https://t.co/Mz4mSwdY7n"

HFDV @HfdvVzw
"RT @foodinspiration: Het inspiratie-event voor de Belgische foodservice is van start! @FIBelgie en @Leadersclub_be zetten tijdens #VISION18… "

Agenda