http://www.foodinspiration.nl http://www.foodinspiration.be http://www.foodinspiration.com
Meld je aan voor het gratis Food Inspiration Magazine
Meld je aan voor het gratis
Food Inspiration Magazine

Foodtopia: Joachim Wissler

25 november 2016    Jelle Steenbergen    chefs Foodtopia FI 122

Hoe ziet de ideale toekomst eruit volgens Joachim Wissler? Wat is zijn Foodtopia?

Creativiteit, authenticiteit, nieuwsgierigheid en plezier in experimenteren, kenmerken de Duitse driesterrenchef Joachim Wissler. Deze kenmerken vertaalt Joachim voor zijn gasten in restaurant Vendôme in een uitgebreid en wisselend proefmenu. Als Joachim over de toekomst praat dan ziet hij korte voedselketens.

‘De betere restaurants zitten niet in steden, maar dicht bij boerderijen in landelijke gebieden. Chefs moeten de producten die ze in hun keukens gebruiken, direct van een eigen boerderij of uit hun eigen tuinen halen.’

 

 

 
Foodtopia en nog veel meer true stories vind je in de nieuwe editie van Food Inspiration Magazine.
 

Reacties

Plaats een reactie

Inloggen met of
Als je inlogt met Twitter of Facebook wordt je reactie automatisch gepost of getweet met de link naar dit artikel.

Laatste artikelen

Nieuw magazine: Wie niet reist is gek

Volgens wetenschappelijk onderzoek van professor Ap Dijksterhuis maakt reizen gelukkig. En...

De echte smaak van Italië

Eind 2017 opende ’s werelds grootste agrifoodpark de deuren. FICO Eataly World bevindt...

Reizen verrijkt

Food Inspiration interviewde Ap Dijksterhuis: professor, schrijver, ondernemer en reisfanaat. In...

Michelin-chef serveert döner

Het restaurant opent na middernacht en serveert kebab en champagne. Het restaurant is alleen...

Eten is een verbintenis

Uniek hoofdgerecht Tomorrowland wil met het Tastes of the World initiatief de bezoekers uit...

Kunstzinnig diner

Specerijen Een meer complex gerecht met verschillende soorten specerijen. Combineer...

Zoeken

Gratis aanmelden Magazine

Vul bovenstaand formulier in om je gratis aan te melden voor het Food Inspiration Magazine. Het magazine wordt elke 3 weken per e-mail verstuurd.

Sponsored stories

Tweets #foodinspiration

F&I and Showroom Mag @FI_Magazine
"F&I software makers are making updates addressing the interpretive rule the Defense Department issued last month... https://t.co/sw5fkKMTMt"

The Vines of Mendoza @vinesofmendoza
"Pan a las brasas, naranja quemada y aceite de romero. Bienvenido a #sietefuegos ! #foodandwine #foodinspiration… https://t.co/vynlEhD0Yc"

Mister Food @misterfoodcafe
"Argentinas, Colombianas o Venezolanas… ¿Cuál prefieres tú?💬💬 #ComidaLatina #LatinFood #Yummie #HappyFood… https://t.co/2jOyzVE5zT"

Hans Steenbergen @Hanssteenbergen
"RT @foodinspiration: A taste of #London! IJsjes van Yorica, hippe chips bij HipChips, fancy wafels van Bubblewrap Waffle en Indiaas streetf… "

Food Inspiration @foodinspiration
"A taste of #London! IJsjes van Yorica, hippe chips bij HipChips, fancy wafels van Bubblewrap Waffle en Indiaas stre… https://t.co/iIgJdlaWMm"

Trybbbe @trybbbe
"Eat more #greens, they are good for you! Eba and edikaikong soup(vegetable soup) by @ajebofoods #foodinspiration… https://t.co/Ri5DmNzFsL"

Mister Food @misterfoodcafe
"Uff cierra los ojos e imagínate un cachito full jamón para desayunar ¿Se te antoja?👀😳 #ComidaLatina #LatinFood… https://t.co/Hw46gCFLEy"

TheJAVACoffeeCompany @JavaCoffeeComp
"RT @Arjantweets: Met de ripple maker 😄 #vision2018 @foodinspiration https://t.co/oEWlyuNNtt"

Rick Heijnen @rickheynen66
"RT @ISPCGentLiege: Trends en tradities in de spotlight op VISION dit jaar! We ontvangen je graag op onze gloednieuwe stand van Sligro-ISPC!… "

IlfornaiodiFiesole @FornaioFiesole
"#Buongiorno con gli #spumini #ilfornaiodifiesole #pastry #sweetmorning #cioccolato #blackandwhite #FoodOscars… https://t.co/nSnwGTsbOO"

Agenda