http://www.foodinspiration.nl http://www.foodinspiration.be http://www.foodinspiration.com
Meld je aan voor het gratis Food Inspiration Magazine
Meld je aan voor het gratis
Food Inspiration Magazine

Loeihete & nasmeulende trends

20 februari 2017    Redactie    vonkende trends botanisch fresh

Wil je op de hoogte blijven van alle trends? In ons nieuwe magazine presenteren wij de 5 vonkende en 5 nasmeulende trends van dit moment!

Vonkende trends

De wereld is in transitie. Trends komen en gaan. We presenteren je een top-5 van trends die on fire zijn. En vijf die aan de fase van uitdoven zijn begonnen.

 

Botanische gastronomie

Deze trend is een perfect voorbeeld van een loeihete trend die volop bezig is. Eten uit de natuur. Koks die ‘inkopen doen’ in eetbare bossen. Steeds meer restaurants hebben een eigen stuk grond tuin, kas of urban farm van waaruit volop wordt geëxperimenteerd met groenten, kruiden en fruit.

 

Wil je op de hoogte zijn van alle 5 de loeihete trends en de nasmeulende trends? Lees dan snel ons magazine: Food on Fire.


 

Reacties

Plaats een reactie

Inloggen met of
Als je inlogt met Twitter of Facebook wordt je reactie automatisch gepost of getweet met de link naar dit artikel.

Laatste artikelen

Nieuw Magazine:
Design & Mood

Voor één keer wijken we af van het brengen van food als inspiratie. Het interieur...

Het begin van iets beters

Goed genoeg is niet meer voldoende. Met een zeventje als waardering ben je gedoemd tot de...

The End of Good Enough...

De 9e editie van de Food Inspiration Days is van start! Vanmorgen gingen de deuren open van het...

Brabantse bioboer wint restyling boerderijwinkel

Biologische boerderij ’t Schop uit Hilvarenbeek is de winnaar van de campagne OVER DE...

Hotspots New York

Beyond Sushi Dit is een nieuwe veganistische standaard. Beyond Sushi serveert...

De Food100 is bekend

De afgelopen weken is de onafhankelijke vakjury druk bezig geweest met het beoordelen van de...

Zoeken

Gratis aanmelden Magazine

Vul bovenstaand formulier in om je gratis aan te melden voor het Food Inspiration Magazine. Het magazine wordt elke 3 weken per e-mail verstuurd.

Sponsored stories

Tweets #foodinspiration

Eric van den Dungen @ericvandendunge
"RT @AgrifoodCapital: Maandag en dinsdag, tijdens #FIDays in Veghel. #dafw17 https://t.co/XLMS22CTh1"

Edwin Klaasen @Desemenzo
"Meer het podium op @MaaikedeReuver je deed het geweldig @foodinspiration #fidays "

Schilo van Coevorden @svc1209
"RT @foodinspiration: Een fascinerende ontdekkingsreis van topchef @svc1209 Schilo van Coevorden naar de herkomst van het ingrediënt van het… "

Steven P. Bekker @Stevenpbekker
"RT @maxivers: De Food Inspiration Days gaan over de top. via @foodinspiration https://t.co/AON7BxT0Yp"

Sander Kuipers @kuipers_sander
"RT @foodinspiration: Plantaardige foie gras proeven, ontwikkeld door Paul Florizoone @Greenway_Foods Een mijlpaal voor de oprukkende groent… "

Stephan Nijst @StephanNijst
"@foodinspiration Mega bedankt voor energieke dag mijn hersens borrelen nog na! 👏🏻👏🏻 "

TasteDeVine @TasteDeVine23
"Sous-vide breast of chicken with morel and peach at Luce. #TasteDeVine #foodinspiration https://t.co/Tau8SwB1X6"

jpe @jpe485
"@foodinspiration Dank voor een inspiratie volle dag "

Maxivers @maxivers
"De Food Inspiration Days gaan over de top. via @foodinspiration https://t.co/AON7BxT0Yp"

HFDV @HfdvVzw
"RT @FoodserviceXS: Weten wat er speelt in foodserviceland? Lees het in het FSXS Magazine! @FoodClicks @OutofHomeShops @foodinspiration http… "

Agenda