http://www.foodinspiration.nl http://www.foodinspiration.be http://www.foodinspiration.fr http://www.foodinspiration.com
Meld je aan voor het gratis Food Inspiration Magazine
Meld je aan voor het gratis
Food Inspiration Magazine

Meet chef Jacob Jan

Volgens Jacob Jan Boerma is zijn gevaarlijkste eigenschap dat hij onvoorspelbaar is

Ziel & Zakelijkheid

Jacob Jan is patron-cuisinier van restaurant De Leest Vaassen dat hij samen met partner en gastvrouw/sommelier Kim Veldman runt. De keuken van Jacob Jan is gebaseerd op de natuur en gestoeld op de Franse keukenleer maar dan wel modern uitgevoerd. Hij werkt veel met lokale, biologisch geteelde ingrediënten.

Onlangs zette Jacob Jan zijn signatuur restaurant The White Room in het NH Collection Grand Hotel Krasnapolsky op. Hij heeft diverse kookboeken op zijn naam staan, waaronder eenaantal die hij samen maakte met oud-nieuwslezer en fotograaf Sacha de Boer, In 2013 kwam Down to earth, uit. Back to basics was in 2014 de opvolger, en in 2015 is Less is more verschenen. Binnenkort komt de altijd bezige chef met een eigen magazine.

In de rubriek Ziel & Zakelijkheid maak je iedere editie nader kennis met een bekende foodprofessional.

Bekijk het interview met chef Jacob Jan in ons magazine.

Reacties

Plaats een reactie

Inloggen met of
Als je inlogt met Twitter of Facebook wordt je reactie automatisch gepost of getweet met de link naar dit artikel.

Laatste artikelen

Nieuw Magazine: Superboeren

Bier van een boerderij? Food Unplugged over terroir? Een heuse Food Inspiration campagne Over de...

Lost Spirits Distillery

Whisky wetenschap “We gebruiken de hele gereedschapskist waar je kanker mee kan...

Tonijn van tomaat

Vis vervanger Waar steeds meer plantaardige alternatieven voor vlees en vis ervoor kiezen om...

Zeewier? Zeegroente!

Bacon wier Neem dulse bijvoorbeeld. Als je dat bakt, smaakt het naar spek, terwijl het toch...

Nooit meer zonder koffie

Drie smaken De koffiejongens sturen automatisch koffiecups op wanneer jij ze nodig hebt. Je...

Waardering voor terroir

Klimaat, bodem, seizoen Terroir kennen we uit de wijnproductie. Klimaat, bodem en de...

Zoeken

Gratis aanmelden Magazine

Vul bovenstaand formulier in om je gratis aan te melden voor het Food Inspiration Magazine. Het magazine wordt elke 3 weken per e-mail verstuurd.

Sponsored stories

Tweets #foodinspiration

Food Inspiration @foodinspiration
"@HetOP Dank voor deze mooie tweet! Geven we door aan het team. Super dat je op #foodunplugged was, geniet nog lekker na. "

Susan Koenders @SusanKoenders
"RT @HetOP: Diep onder de indruk qua inspiratie en organisatie. Dank @foodinspiration voor dit fantastische evenement! #FoodUnplugged #EdeFo… "

Hugo Potharst @hugopotharst
"Top dag bij Foodunplugged en mooie workshops gedaan met en voor Olijck zeegroenten. Dank aan @foodinspiration. https://t.co/G4BSduc5j1"

Food Inspiration @foodinspiration
"@MarcoKarss Dank Marco, leuk dat je op #foodunplugged was vandaag! "

Food Inspiration @foodinspiration
"@RSchutten @Hanssteenbergen @Arjantweets Dank je Roel! "

Julia Bos @Juliciousnl
"@GreenpassionDH @foodinspiration Klopt! Via Daan! Zal je morgen mailen dan heb je ook mijn gegevens. "

Green Passion @GreenpassionDH
"RT @foodinspiration: Aan tafel! #foodunplugged https://t.co/rIIyRcNqTv"

Green Passion @GreenpassionDH
"@Juliciousnl @foodinspiration Jij hebt vandaag via via mijn kaartje gekregen (UrbanFarmers). Klopt dat? Contacten? "

Theo van Brussel @tvanbrussel
"RT @foodinspiration: We zijn begonnen! @w_vreugdenhil en @Hanssteenbergen openden zojuist #foodunplugged. De boodschap van Hans: ga lekker… "

Theo van Brussel @tvanbrussel
"RT @foodinspiration: Het mooiste festival van het jaar is weer van start! #foodunplugged #eetsmakelijk #lunchenindebuitenlucht @thefoodline… "

Agenda