http://www.foodinspiration.nl http://www.foodinspiration.be http://www.foodinspiration.fr http://www.foodinspiration.com
Meld je aan voor het gratis Food Inspiration Magazine
Meld je aan voor het gratis
Food Inspiration Magazine

Meet chef Jacob Jan

Volgens Jacob Jan Boerma is zijn gevaarlijkste eigenschap dat hij onvoorspelbaar is

Ziel & Zakelijkheid

Jacob Jan is patron-cuisinier van restaurant De Leest Vaassen dat hij samen met partner en gastvrouw/sommelier Kim Veldman runt. De keuken van Jacob Jan is gebaseerd op de natuur en gestoeld op de Franse keukenleer maar dan wel modern uitgevoerd. Hij werkt veel met lokale, biologisch geteelde ingrediënten.

Onlangs zette Jacob Jan zijn signatuur restaurant The White Room in het NH Collection Grand Hotel Krasnapolsky op. Hij heeft diverse kookboeken op zijn naam staan, waaronder eenaantal die hij samen maakte met oud-nieuwslezer en fotograaf Sacha de Boer, In 2013 kwam Down to earth, uit. Back to basics was in 2014 de opvolger, en in 2015 is Less is more verschenen. Binnenkort komt de altijd bezige chef met een eigen magazine.

In de rubriek Ziel & Zakelijkheid maak je iedere editie nader kennis met een bekende foodprofessional.

Bekijk het interview met chef Jacob Jan in ons magazine.

Reacties

Plaats een reactie

Inloggen met of
Als je inlogt met Twitter of Facebook wordt je reactie automatisch gepost of getweet met de link naar dit artikel.

Laatste artikelen

East Europe, Shanghai, Ultraviolet, Jan Schmink, Riga, Praag, Boedapest

Nieuw Magazine: Go East

Te lang hebben we onze ogen alleen maar op het westen gericht. Het oosten was gevaarlijk en...

Blog: Petrol laat kansen liggen met food

'De petrolbranche loopt achter als het gaat om het inspelen op de kansen die de huidige...

De Domtoren staat nog

Utrecht aka de Domstad, klein Amsterdam, of U’tje. De stad van de grachten met terrassen...

Eetbare auto's van topchefs Sergio en Jonnie

Chef-koks Sergio Herman en Jonnie Boer, en hun Belgische collega's Dominique Persoone, David...

IJsjes van groenten (en fruit)

Een primeur in ijsjesland en volop mee op de huidige groentetrend: &samhoud food...

Creative Chef showt in Milaan

Creative Chef serveerde in Milaan een restaurant als kunstwerk. Chef Jasper Udink ten Cate...

Zoeken

Gratis aanmelden Magazine

Vul bovenstaand formulier in om je gratis aan te melden voor het Food Inspiration Magazine. Het magazine wordt elke 3 weken per e-mail verstuurd.

Sponsored stories

Tweets #foodinspiration

Theo van Brussel @tvanbrussel
"RT @Arjantweets: Mooi stel! https://t.co/Eu0sh4n4q9"

Jantine Kok @Jantkok
"RT @Jos_DeKok: #tip: Lege kasten en weinig tijd om te koken? Voor Maple soufflé heb je 2 dingen nodig https://t.co… https://t.co/jx6HZ34894"

Mindful Muswell @MindfulMuswell
"Some good news! Food photos help Instagram users with healthy eating #healthyeating #foodinspiration #happymind… https://t.co/WvpJqoQojd"

Jos De Kok Traiteur @Jos_DeKok
"#tip: Lege kasten en weinig tijd om te koken? Voor Maple soufflé heb je 2 dingen nodig https://t.co/iViTggGblx https://t.co/jx6HZ34894"

ONYEKAMICHELLÉ @OnyekaMichelle
"Lunch🍴| King Prawn Singapore Noodles 🇸🇬 🍤 🦐 w/mixed salad & seeds on top 🥗 | #foodinspiration… https://t.co/oH9ww6GlKi"

Urban Green Store @Urbangreenstore
"Een heerlijk ijsje van limoen en komkommer? IJs van groente, lekker en gezond! … https://t.co/yZrorGju6d https://t.co/II8DJOx5Ad"

M&S Stafford @staffordmands
"Just look at at the new food products that have launched in store this week #WDYT #spiritofsummer #foodinspiration… https://t.co/aVYq8kKwBT"

Accijnslek.nl @Accijnslek
"Tankstation van de toekomst moet inspelen op food zegt @Frank_Lindner op #accijnslek https://t.co/l7pNOiLHfG https://t.co/TJDj0J4cFa"

Citla Jones 🕵🏻‍♀️ @CitlaCaceresSC
"#FoodInspiration https://t.co/L5YVLOTWRQ"

Berry Coskey @CoskeyBerry
"Chicken-Broccoli Au Gratin. #easyrecipes #tasty #foodinspiration #soups https://t.co/tpwNEBFzhO https://t.co/1yJREyegYC"

Agenda