http://www.foodinspiration.nl http://www.foodinspiration.be http://www.foodinspiration.com
Meld je aan voor het gratis Food Inspiration Magazine
Meld je aan voor het gratis
Food Inspiration Magazine

Meet Hans Meyer

Waar je de bedenker en oprichter van Zoku, Hans Meyer, 's nachts wakker voor kunt maken? Vers gedraaid vanille-ijs.

Ziel en Zakelijkheid

Als we het de bedenker van de succesvolle hotelconcepten citizenM en Zoku vragen, dan was Hans in een ander leven arts geworden. Heeft dat met z’n angst te maken dat zijn lichaam er op een dag mee ophoudt? Of is het omdat zijn verborgen talent is dat hij heel veel van het menselijk lijf af weet?

Creatief brein

Hans is de bedenker, oprichter en uitvoerder van Zoku in Amsterdam (andere wereldsteden gaan snel volgen), dat hij samen met nog een aantal compagnons runt. De werkwijze van Hans is creatief en uniek. 

In de rubriek Ziel & Zakelijkheid maak je iedere editie nader kennis met een bekende foodprofessional.

Bekijk het interview met Hans Meyer in ons magazine.

Reacties

Plaats een reactie

Inloggen met of
Als je inlogt met Twitter of Facebook wordt je reactie automatisch gepost of getweet met de link naar dit artikel.

Laatste artikelen

Nieuw magazine:
Trends aan tafel

Als je vanuit de ruimte naar de aarde kijkt, dan zie je dat mensen elkaar heel vaak ontmoeten...

De foodtrends voor 2018 in één trendboek

Het Food Inspiration Jaarboek is de jaarlijkse dosis inspiratie voor chef's, ondernemers,...

Food trend #05:
Offline escapisme

In 2018 wordt slapen tijdens een hotelbezoek meer bijzaak dan hoofdzaak. Belangrijker is dat je...

Food trend #04:
Hyperspecialisatie

We zien steeds meer ondernemers met concepten starten met een zeer specifiek aanbod. We zitten...

Food trend #03:
Viva terroirisme

Werd er voorheen van alles in eten toegevoegd, in de toekomst gaat het om de kunst van het...

Food trend #02:
Revival van het souper

Door flexibilisering en individualisering gaan we over naar meerdere eetmomenten per dag, met...

Zoeken

Gratis aanmelden Magazine

Vul bovenstaand formulier in om je gratis aan te melden voor het Food Inspiration Magazine. Het magazine wordt elke 3 weken per e-mail verstuurd.

Sponsored stories

Tweets #foodinspiration

Something Sweet @MissSweet2Eat
"🍏 Healthier Apple Crisp 🍏 #somethingsweet #glutenfree #dessert #recipes #foodinspiration… https://t.co/SpnF1Oxep0"

Bao Barcelona @BaoBarBarcelona
"Increíbles vistas a pie de mesa!🤗 • • #baobarbarcelona #chefbcn #foodinspiration #foodconnection… https://t.co/z0WqiFSWBD"

SugarLuxeShop @SugarLuxeShop
"Sundays are for like, brunch... 💕🍳🥂 . . . . . . #fashionblogger #foodinspo #foodinspiration #peggyporschen… https://t.co/uf2rQqOQHn"

Laura Meerveld @laurameerveld
"#Foodtrend #04 voor 2018: Hyperspecialisatie. https://t.co/I5FNtrcd8y"

Sidsel Pederen @SidselLillMy
"Todays food . . . . . . #food #foodblogger #foodporn #foodinspiration #mad #madblog… https://t.co/VnOnpEmhy8"

Reiko PR @Carolyn_reul
"Who else is planning on making this beautiful dessert from @spakitchen this #Christmas? Made with natural, unrefine… https://t.co/MyxmmMFfGZ"

Arjan de Boer @Arjantweets
"RT @MaaikedeReuver: Foodtrends voor 2018 gepresenteerd door @foodinspiration. Foodtrend #05: Offline escapisme. https://t.co/DeQuAm0jnr"

Laura Meerveld @laurameerveld
"#Foodtrend #03 voor 2018: Viva terroirisme! https://t.co/o7wiV7BkfQ"

SiddharthSankarDutta @dutt_sankar
"RT @RdBluPuneHwadi: #ContestAlert Missed out our 1st contest for the month? Don’t worry we have another one coming up tomorrow. Be a winner… "

Maaike de Reuver @MaaikedeReuver
"Foodtrends voor 2018 gepresenteerd door @foodinspiration. Foodtrend #05: Offline escapisme. https://t.co/DeQuAm0jnr"

Agenda