http://www.foodinspiration.nl http://www.foodinspiration.be http://www.foodinspiration.fr http://www.foodinspiration.com
Meld je aan voor het gratis Food Inspiration Magazine
Meld je aan voor het gratis
Food Inspiration Magazine

Meet Hans Meyer

Waar je de bedenker en oprichter van Zoku, Hans Meyer, 's nachts wakker voor kunt maken? Vers gedraaid vanille-ijs.

Ziel en Zakelijkheid

Als we het de bedenker van de succesvolle hotelconcepten citizenM en Zoku vragen, dan was Hans in een ander leven arts geworden. Heeft dat met z’n angst te maken dat zijn lichaam er op een dag mee ophoudt? Of is het omdat zijn verborgen talent is dat hij heel veel van het menselijk lijf af weet?

Creatief brein

Hans is de bedenker, oprichter en uitvoerder van Zoku in Amsterdam (andere wereldsteden gaan snel volgen), dat hij samen met nog een aantal compagnons runt. De werkwijze van Hans is creatief en uniek. 

In de rubriek Ziel & Zakelijkheid maak je iedere editie nader kennis met een bekende foodprofessional.

Bekijk het interview met Hans Meyer in ons magazine.

Reacties

Plaats een reactie

Inloggen met of
Als je inlogt met Twitter of Facebook wordt je reactie automatisch gepost of getweet met de link naar dit artikel.

Laatste artikelen

Nieuw Magazine: Superboeren

Bier van een boerderij? Food Unplugged over terroir? Een heuse Food Inspiration campagne Over de...

Lost Spirits Distillery

Whisky wetenschap “We gebruiken de hele gereedschapskist waar je kanker mee kan...

Tonijn van tomaat

Vis vervanger Waar steeds meer plantaardige alternatieven voor vlees en vis ervoor kiezen om...

Zeewier? Zeegroente!

Bacon wier Neem dulse bijvoorbeeld. Als je dat bakt, smaakt het naar spek, terwijl het toch...

Nooit meer zonder koffie

Drie smaken De koffiejongens sturen automatisch koffiecups op wanneer jij ze nodig hebt. Je...

Waardering voor terroir

Klimaat, bodem, seizoen Terroir kennen we uit de wijnproductie. Klimaat, bodem en de...

Zoeken

Gratis aanmelden Magazine

Vul bovenstaand formulier in om je gratis aan te melden voor het Food Inspiration Magazine. Het magazine wordt elke 3 weken per e-mail verstuurd.

Sponsored stories

Tweets #foodinspiration

Food Inspiration @foodinspiration
"@HetOP Dank voor deze mooie tweet! Geven we door aan het team. Super dat je op #foodunplugged was, geniet nog lekker na. "

Susan Koenders @SusanKoenders
"RT @HetOP: Diep onder de indruk qua inspiratie en organisatie. Dank @foodinspiration voor dit fantastische evenement! #FoodUnplugged #EdeFo… "

Hugo Potharst @hugopotharst
"Top dag bij Foodunplugged en mooie workshops gedaan met en voor Olijck zeegroenten. Dank aan @foodinspiration. https://t.co/G4BSduc5j1"

Food Inspiration @foodinspiration
"@MarcoKarss Dank Marco, leuk dat je op #foodunplugged was vandaag! "

Food Inspiration @foodinspiration
"@RSchutten @Hanssteenbergen @Arjantweets Dank je Roel! "

Julia Bos @Juliciousnl
"@GreenpassionDH @foodinspiration Klopt! Via Daan! Zal je morgen mailen dan heb je ook mijn gegevens. "

Green Passion @GreenpassionDH
"RT @foodinspiration: Aan tafel! #foodunplugged https://t.co/rIIyRcNqTv"

Green Passion @GreenpassionDH
"@Juliciousnl @foodinspiration Jij hebt vandaag via via mijn kaartje gekregen (UrbanFarmers). Klopt dat? Contacten? "

Theo van Brussel @tvanbrussel
"RT @foodinspiration: We zijn begonnen! @w_vreugdenhil en @Hanssteenbergen openden zojuist #foodunplugged. De boodschap van Hans: ga lekker… "

Theo van Brussel @tvanbrussel
"RT @foodinspiration: Het mooiste festival van het jaar is weer van start! #foodunplugged #eetsmakelijk #lunchenindebuitenlucht @thefoodline… "

Agenda