http://www.foodinspiration.nl http://www.foodinspiration.be http://www.foodinspiration.com
Meld je aan voor het gratis Food Inspiration Magazine
Meld je aan voor het gratis
Food Inspiration Magazine

Maak kennis met Jan Smink

Begonnen als afwasser maar tegenwoordig kok bij de Librije, naast een drukke wedstrijdkok is hij ook een trotse vader.

Ziel en Zakelijkheid

Jan volgde de Sterklas, werkte bij Landgoed Lauswolt en Kwartier Noord in het Friese Katlijk. Tegenwoordig is Jan onder meer in de keuken van De Librije te vinden en doet hij mee met diverse kookwedstrijden.

"Regeren is vooruitzien"

Als Jan een ander beroep mocht kiezen dan was hij boer geworden. Daarnaast is het een echte teamplayer op de werkvloer en drinkt hij na een druk servies het liefst een bier of wijntje.  

In de rubriek Ziel & Zakelijkheid maak je iedere editie nader kennis met een bekende foodprofessional.

Bekijk het interview met Jan Smink in ons magazine.

Reacties

Plaats een reactie

Inloggen met of
Als je inlogt met Twitter of Facebook wordt je reactie automatisch gepost of getweet met de link naar dit artikel.

Laatste artikelen

Nieuw magazine:
Trends aan tafel

Als je vanuit de ruimte naar de aarde kijkt, dan zie je dat mensen elkaar heel vaak ontmoeten...

De foodtrends voor 2018 in één trendboek

Het Food Inspiration Jaarboek is de jaarlijkse dosis inspiratie voor chef's, ondernemers,...

Food trend #05:
Offline escapisme

In 2018 wordt slapen tijdens een hotelbezoek meer bijzaak dan hoofdzaak. Belangrijker is dat je...

Food trend #04:
Hyperspecialisatie

We zien steeds meer ondernemers met concepten starten met een zeer specifiek aanbod. We zitten...

Food trend #03:
Viva terroirisme

Werd er voorheen van alles in eten toegevoegd, in de toekomst gaat het om de kunst van het...

Food trend #02:
Revival van het souper

Door flexibilisering en individualisering gaan we over naar meerdere eetmomenten per dag, met...

Zoeken

Gratis aanmelden Magazine

Vul bovenstaand formulier in om je gratis aan te melden voor het Food Inspiration Magazine. Het magazine wordt elke 3 weken per e-mail verstuurd.

Sponsored stories

Tweets #foodinspiration

Something Sweet @MissSweet2Eat
"🍏 Healthier Apple Crisp 🍏 #somethingsweet #glutenfree #dessert #recipes #foodinspiration… https://t.co/SpnF1Oxep0"

Bao Barcelona @BaoBarBarcelona
"Increíbles vistas a pie de mesa!🤗 • • #baobarbarcelona #chefbcn #foodinspiration #foodconnection… https://t.co/z0WqiFSWBD"

SugarLuxeShop @SugarLuxeShop
"Sundays are for like, brunch... 💕🍳🥂 . . . . . . #fashionblogger #foodinspo #foodinspiration #peggyporschen… https://t.co/uf2rQqOQHn"

Laura Meerveld @laurameerveld
"#Foodtrend #04 voor 2018: Hyperspecialisatie. https://t.co/I5FNtrcd8y"

Sidsel Pederen @SidselLillMy
"Todays food . . . . . . #food #foodblogger #foodporn #foodinspiration #mad #madblog… https://t.co/VnOnpEmhy8"

Reiko PR @Carolyn_reul
"Who else is planning on making this beautiful dessert from @spakitchen this #Christmas? Made with natural, unrefine… https://t.co/MyxmmMFfGZ"

Arjan de Boer @Arjantweets
"RT @MaaikedeReuver: Foodtrends voor 2018 gepresenteerd door @foodinspiration. Foodtrend #05: Offline escapisme. https://t.co/DeQuAm0jnr"

Laura Meerveld @laurameerveld
"#Foodtrend #03 voor 2018: Viva terroirisme! https://t.co/o7wiV7BkfQ"

SiddharthSankarDutta @dutt_sankar
"RT @RdBluPuneHwadi: #ContestAlert Missed out our 1st contest for the month? Don’t worry we have another one coming up tomorrow. Be a winner… "

Maaike de Reuver @MaaikedeReuver
"Foodtrends voor 2018 gepresenteerd door @foodinspiration. Foodtrend #05: Offline escapisme. https://t.co/DeQuAm0jnr"

Agenda