http://www.foodinspiration.nl http://www.foodinspiration.be http://www.foodinspiration.com
Meld je aan voor het gratis Food Inspiration Magazine
Meld je aan voor het gratis
Food Inspiration Magazine

Zintuigrestaurant Ultraviolet

18 april 2017    Redactie    Shanghai Ultraviolet Paul Pairet

Een multi-sensorische beleving bij restaurant Ultraviolet in Shanghai waar chef-kok Paul Pairet van een losstaand gerecht een totaalbeleving maakt.

Multisensorisch proeflaboratorium

De Franse chef-kok Paul Pairet is het brein achter het concept van Ultraviolet in Shanghai. Met geuren, luchtstromen, geluid en projectie schept de topchef bij elke gang - twintig in totaal - een totaal nieuwe mood. 

Storytelling to the max

Vanzelfsprekend gaat het om de smaak van de gerechten, maar ook de presentatie en het verhaal spelen vanaf de beginfase een belangrijke rol. Welke beelden, geluiden of muziek passen bij het gerecht? Hoe wordt het in plaats van een losstaand gerecht een totaalbeleving? 

Lees het artikel en bekijk de video over dit indrukwekkend concept in ons magazine. 

Reacties

Plaats een reactie

Inloggen met of
Als je inlogt met Twitter of Facebook wordt je reactie automatisch gepost of getweet met de link naar dit artikel.

Laatste artikelen

Nieuw magazine:
Trends aan tafel

Als je vanuit de ruimte naar de aarde kijkt, dan zie je dat mensen elkaar heel vaak ontmoeten...

De foodtrends voor 2018 in één trendboek

Het Food Inspiration Jaarboek is de jaarlijkse dosis inspiratie voor chef's, ondernemers,...

Food trend #06:
Botanical boost

De botanische gastronomie is in opkomst. Alcohol is in 2018 de duffe keuze, kruidendranken de...

Food trend #05:
Offline escapisme

In 2018 wordt slapen tijdens een hotelbezoek meer bijzaak dan hoofdzaak. Belangrijker is dat je...

Food trend #04:
Hyperspecialisatie

We zien steeds meer ondernemers met concepten starten met een zeer specifiek aanbod. We zitten...

Food trend #03:
Viva terroirisme

Werd er voorheen van alles in eten toegevoegd, in de toekomst gaat het om de kunst van het...

Zoeken

Gratis aanmelden Magazine

Vul bovenstaand formulier in om je gratis aan te melden voor het Food Inspiration Magazine. Het magazine wordt elke 3 weken per e-mail verstuurd.

Sponsored stories

Tweets #foodinspiration

Irvin Barnard @IrvinBarnard
"RT @foodinspiration: De belangrijkste foodtrends voor 2018? Food trend #06: Botanical boost. De #botanische #gastronomie is in opkomst. #Al… "

Trndmrkr @trndmrkr
"love to try more botantical gastronomy! https://t.co/sW7QCWi6Pk"

Sophie Higgs @EssentialSophie
"RT @your_home: Searching for the ultimate Christmas Dinner starter? 🍽 Look no further than our recipe for Celeriac, Roquefort & Hazelnut so… "

jkf.fei@gmail.com @FeiJkf
"RT @foodinspiration: De belangrijkste foodtrends voor 2018? Food trend #06: Botanical boost. De #botanische #gastronomie is in opkomst. #Al… "

Hans Steenbergen @Hanssteenbergen
"RT @foodinspiration: De belangrijkste foodtrends voor 2018? Food trend #06: Botanical boost. De #botanische #gastronomie is in opkomst. #Al… "

Food Inspiration @foodinspiration
"Schuif bij ons aan aan tafel, word BFFI! Ben jij een foodprofessional en wil je met ons meedenken hoe Food Inspirat… https://t.co/b1yLmlVZN6"

Henk van Paassen @HvPaassen
"RT @foodinspiration: De belangrijkste foodtrends voor 2018? Food trend #06: Botanical boost. De #botanische #gastronomie is in opkomst. #Al… "

alwin leemhuis @alwinleemhuis
"RT @foodinspiration: De belangrijkste foodtrends voor 2018? Food trend #06: Botanical boost. De #botanische #gastronomie is in opkomst. #Al… "

Yves Waterproef @Waterproef070
"Voel de eerste Sapsommelier aankomen! 😬 https://t.co/BSe2ekAcfi"

TrendConnection @TrndConnection
"RT @foodinspiration: De belangrijkste foodtrends voor 2018? Food trend #06: Botanical boost. De #botanische #gastronomie is in opkomst. #Al… "

Agenda