http://www.foodinspiration.nl http://www.foodinspiration.be http://www.foodinspiration.fr http://www.foodinspiration.com
Meld je aan voor het gratis Food Inspiration Magazine
Meld je aan voor het gratis
Food Inspiration Magazine

Zintuigrestaurant Ultraviolet

18 april 2017    Redactie    Shanghai Ultraviolet Paul Pairet

Een multi-sensorische beleving bij restaurant Ultraviolet in Shanghai waar chef-kok Paul Pairet van een losstaand gerecht een totaalbeleving maakt.

Multisensorisch proeflaboratorium

De Franse chef-kok Paul Pairet is het brein achter het concept van Ultraviolet in Shanghai. Met geuren, luchtstromen, geluid en projectie schept de topchef bij elke gang - twintig in totaal - een totaal nieuwe mood. 

Storytelling to the max

Vanzelfsprekend gaat het om de smaak van de gerechten, maar ook de presentatie en het verhaal spelen vanaf de beginfase een belangrijke rol. Welke beelden, geluiden of muziek passen bij het gerecht? Hoe wordt het in plaats van een losstaand gerecht een totaalbeleving? 

Lees het artikel en bekijk de video over dit indrukwekkend concept in ons magazine. 

Reacties

Plaats een reactie

Inloggen met of
Als je inlogt met Twitter of Facebook wordt je reactie automatisch gepost of getweet met de link naar dit artikel.

Laatste artikelen

East Europe, Shanghai, Ultraviolet, Jan Schmink, Riga, Praag, Boedapest

Nieuw Magazine: Go East

Te lang hebben we onze ogen alleen maar op het westen gericht. Het oosten was gevaarlijk en...

Blog: Petrol laat kansen liggen met food

'De petrolbranche loopt achter als het gaat om het inspelen op de kansen die de huidige...

De Domtoren staat nog

Utrecht aka de Domstad, klein Amsterdam, of U’tje. De stad van de grachten met terrassen...

Eetbare auto's van topchefs Sergio en Jonnie

Chef-koks Sergio Herman en Jonnie Boer, en hun Belgische collega's Dominique Persoone, David...

IJsjes van groenten (en fruit)

Een primeur in ijsjesland en volop mee op de huidige groentetrend: &samhoud food...

Creative Chef showt in Milaan

Creative Chef serveerde in Milaan een restaurant als kunstwerk. Chef Jasper Udink ten Cate...

Zoeken

Gratis aanmelden Magazine

Vul bovenstaand formulier in om je gratis aan te melden voor het Food Inspiration Magazine. Het magazine wordt elke 3 weken per e-mail verstuurd.

Sponsored stories

Tweets #foodinspiration

Theo van Brussel @tvanbrussel
"RT @Arjantweets: Mooi stel! https://t.co/Eu0sh4n4q9"

Jantine Kok @Jantkok
"RT @Jos_DeKok: #tip: Lege kasten en weinig tijd om te koken? Voor Maple soufflé heb je 2 dingen nodig https://t.co… https://t.co/jx6HZ34894"

Mindful Muswell @MindfulMuswell
"Some good news! Food photos help Instagram users with healthy eating #healthyeating #foodinspiration #happymind… https://t.co/WvpJqoQojd"

Jos De Kok Traiteur @Jos_DeKok
"#tip: Lege kasten en weinig tijd om te koken? Voor Maple soufflé heb je 2 dingen nodig https://t.co/iViTggGblx https://t.co/jx6HZ34894"

ONYEKAMICHELLÉ @OnyekaMichelle
"Lunch🍴| King Prawn Singapore Noodles 🇸🇬 🍤 🦐 w/mixed salad & seeds on top 🥗 | #foodinspiration… https://t.co/oH9ww6GlKi"

Urban Green Store @Urbangreenstore
"Een heerlijk ijsje van limoen en komkommer? IJs van groente, lekker en gezond! … https://t.co/yZrorGju6d https://t.co/II8DJOx5Ad"

M&S Stafford @staffordmands
"Just look at at the new food products that have launched in store this week #WDYT #spiritofsummer #foodinspiration… https://t.co/aVYq8kKwBT"

Accijnslek.nl @Accijnslek
"Tankstation van de toekomst moet inspelen op food zegt @Frank_Lindner op #accijnslek https://t.co/l7pNOiLHfG https://t.co/TJDj0J4cFa"

Citla Jones 🕵🏻‍♀️ @CitlaCaceresSC
"#FoodInspiration https://t.co/L5YVLOTWRQ"

Berry Coskey @CoskeyBerry
"Chicken-Broccoli Au Gratin. #easyrecipes #tasty #foodinspiration #soups https://t.co/tpwNEBFzhO https://t.co/1yJREyegYC"

Agenda