http://www.foodinspiration.nl http://www.foodinspiration.be http://www.foodinspiration.com
Meld je aan voor het gratis Food Inspiration Magazine
Meld je aan voor het gratis
Food Inspiration Magazine

Dit is Emile van der Staak

In deze editie van Ziel & Zakelijkheid interviewden we chef Emile van der Staak van restaurant De Nieuwe Winkel in Nijmegen

Botanische chef

De opa van chef Emile van der Staak gaf de doorslag in zijn keuze voor het koksvak. Als hij een dagje in een ander bedrijf mocht meelopen, dan kiest hij voor Google. Wat weten we nog meer van deze botanische chef die als een van de eersten bistronomie naar Nederland bracht?

Moment van bezinning

Groenten spelen de hoofdrol in de botanische keuken van Emile. Vlees en vis zijn begeleiders van groenten of blijven zelfs helemaal van het bord. Iedere week brengt de chef een bezoek aan het voedselbos. Om de seizoenen in zich op te nemen en de natuur te proeven. Een moment van bezinning en inspiratie.

Weten welke verleiding Emile niet kan weerstaan? Of wat hij aan de wereld wil veranderen? Bekijk het hele interview in de nieuwe edtie van het Food Inspiration magazine: Slimme Concepten!

Reacties

Plaats een reactie

Inloggen met of
Als je inlogt met Twitter of Facebook wordt je reactie automatisch gepost of getweet met de link naar dit artikel.

Laatste artikelen

Nieuw magazine: Wie niet reist is gek

Volgens wetenschappelijk onderzoek van professor Ap Dijksterhuis maakt reizen gelukkig. En...

De echte smaak van Italië

Eind 2017 opende ’s werelds grootste agrifoodpark de deuren. FICO Eataly World bevindt...

Reizen verrijkt

Food Inspiration interviewde Ap Dijksterhuis: professor, schrijver, ondernemer en reisfanaat. In...

Michelin-chef serveert döner

Het restaurant opent na middernacht en serveert kebab en champagne. Het restaurant is alleen...

Eten is een verbintenis

Uniek hoofdgerecht Tomorrowland wil met het Tastes of the World initiatief de bezoekers uit...

Kunstzinnig diner

Specerijen Een meer complex gerecht met verschillende soorten specerijen. Combineer...

Zoeken

Gratis aanmelden Magazine

Vul bovenstaand formulier in om je gratis aan te melden voor het Food Inspiration Magazine. Het magazine wordt elke 3 weken per e-mail verstuurd.

Sponsored stories

Tweets #foodinspiration

Hans Steenbergen @Hanssteenbergen
"RT @foodinspiration: Lunch time op de pop-up foodmarkt tijdens #VISION18, i.s.m. onze partners @Desemenzo @altonikelderman Duvel Moortgat @… "

Hans Steenbergen @Hanssteenbergen
"RT @foodinspiration: "Je hebt geen trends zonder tradities", aldus de Belgische Godfather der gastronomie Peter Goossens tijdens #VISION18.… "

Hans Steenbergen @Hanssteenbergen
"RT @foodinspiration: Het jaarthema van Food Inspiration luidt: We gaan op reis! Trendwatcher Herman Konings @soeproza beaamt het belang van… "

Hans Steenbergen @Hanssteenbergen
"RT @MaaikedeReuver: Onlangs bracht ik met @foodinspiration een bezoek aan @eatalyworld in Bologna. Check de reportage van ons bezoek aan di… "

Theo van Brussel @tvanbrussel
"RT @MaaikedeReuver: Onlangs bracht ik met @foodinspiration een bezoek aan @eatalyworld in Bologna. Check de reportage van ons bezoek aan di… "

Theo van Brussel @tvanbrussel
"RT @Desemenzo: Trots op #samenwerkenannonu @foodinspiration #vision2018 @Greenway_Foods https://t.co/lIHseYoM7U"

Theo van Brussel @tvanbrussel
"RT @foodinspiration: Lunch time op de pop-up foodmarkt tijdens #VISION18, i.s.m. onze partners @Desemenzo @altonikelderman Duvel Moortgat @… "

Arjan de Boer @Arjantweets
"RT @Desemenzo: Niets zonder team @foodinspiration #vision2018 #genk @cminecc https://t.co/sstklOyoLT"

Edwin Klaasen @Desemenzo
"Wat gaaf! @Leadersclub_be @FIBelgie #vision2018 wat een geweldige editie wederom!! Bedankt organisatie! Team… https://t.co/nfFHxPhf83"

🅾🅻🅶🅰 @OlgaQuivooy
"@Arjantweets @foodinspiration @jorgwiltink "

Agenda