http://www.foodinspiration.nl http://www.foodinspiration.be http://www.foodinspiration.com
Meld je aan voor het gratis Food Inspiration Magazine
Meld je aan voor het gratis
Food Inspiration Magazine

De Ontdekking: Knife & Fork

Van Hollywood tot de heuvels van North Carolina. Make America small again.

Eerst kookte hij voor de sterren van Hollywood, nu stelen verse groenten van de lokale boeren de show. Chef Nate Allen gaf zijn leven als chef in Los Angeles op en opende restaurant Knife & Fork in Spruce Spine: een oud mijnstadje in North Carolina. 

Maximale micro-seizoenen

Radijsjes zó roze dat het bijna pijn doet aan je ogen, zachtgroene tuinbonen, zwaar geurende lavendel, frisse geitenmelkyoghurt, de kruidige krulstengel van de knoflookplant: de kaart van Knife & Fork is een ode aan seizoen en omgeving. En precies hiervoor keerde chef Nate Allen terug naar North Carolina:

‘In California kon ik altijd alles krijgen. In North Carolina kennen we micro-seizoenen: een aantal weken waarin een bepaald product volop te krijgen is en daarna weer verdwijnt. Amazing.’

Meer weten over Nate Allen en zijn restaurant? Bekijk dan de video in de nieuwe editie van het Food Inspiration Magazine: Eten, meten, weten.

Reacties

Plaats een reactie

Inloggen met of
Als je inlogt met Twitter of Facebook wordt je reactie automatisch gepost of getweet met de link naar dit artikel.

Laatste artikelen

Nieuw magazine: Wie niet reist is gek

Volgens wetenschappelijk onderzoek van professor Ap Dijksterhuis maakt reizen gelukkig. En...

De echte smaak van Italië

Eind 2017 opende ’s werelds grootste agrifoodpark de deuren. FICO Eataly World bevindt...

Reizen verrijkt

Food Inspiration interviewde Ap Dijksterhuis: professor, schrijver, ondernemer en reisfanaat. In...

Michelin-chef serveert döner

Het restaurant opent na middernacht en serveert kebab en champagne. Het restaurant is alleen...

Eten is een verbintenis

Uniek hoofdgerecht Tomorrowland wil met het Tastes of the World initiatief de bezoekers uit...

Kunstzinnig diner

Specerijen Een meer complex gerecht met verschillende soorten specerijen. Combineer...

Zoeken

Gratis aanmelden Magazine

Vul bovenstaand formulier in om je gratis aan te melden voor het Food Inspiration Magazine. Het magazine wordt elke 3 weken per e-mail verstuurd.

Sponsored stories

Tweets #foodinspiration

Hans Steenbergen @Hanssteenbergen
"RT @foodinspiration: Lunch time op de pop-up foodmarkt tijdens #VISION18, i.s.m. onze partners @Desemenzo @altonikelderman Duvel Moortgat @… "

Hans Steenbergen @Hanssteenbergen
"RT @foodinspiration: "Je hebt geen trends zonder tradities", aldus de Belgische Godfather der gastronomie Peter Goossens tijdens #VISION18.… "

Hans Steenbergen @Hanssteenbergen
"RT @foodinspiration: Het jaarthema van Food Inspiration luidt: We gaan op reis! Trendwatcher Herman Konings @soeproza beaamt het belang van… "

Hans Steenbergen @Hanssteenbergen
"RT @MaaikedeReuver: Onlangs bracht ik met @foodinspiration een bezoek aan @eatalyworld in Bologna. Check de reportage van ons bezoek aan di… "

Theo van Brussel @tvanbrussel
"RT @MaaikedeReuver: Onlangs bracht ik met @foodinspiration een bezoek aan @eatalyworld in Bologna. Check de reportage van ons bezoek aan di… "

Theo van Brussel @tvanbrussel
"RT @Desemenzo: Trots op #samenwerkenannonu @foodinspiration #vision2018 @Greenway_Foods https://t.co/lIHseYoM7U"

Theo van Brussel @tvanbrussel
"RT @foodinspiration: Lunch time op de pop-up foodmarkt tijdens #VISION18, i.s.m. onze partners @Desemenzo @altonikelderman Duvel Moortgat @… "

Arjan de Boer @Arjantweets
"RT @Desemenzo: Niets zonder team @foodinspiration #vision2018 #genk @cminecc https://t.co/sstklOyoLT"

Edwin Klaasen @Desemenzo
"Wat gaaf! @Leadersclub_be @FIBelgie #vision2018 wat een geweldige editie wederom!! Bedankt organisatie! Team… https://t.co/nfFHxPhf83"

🅾🅻🅶🅰 @OlgaQuivooy
"@Arjantweets @foodinspiration @jorgwiltink "

Agenda