http://www.foodinspiration.nl http://www.foodinspiration.be http://www.foodinspiration.com
Meld je aan voor het gratis Food Inspiration Magazine
Meld je aan voor het gratis
Food Inspiration Magazine

Michelin-chef serveert döner

11 januari 2018    Frank Lindner    Chris Naylor döner Hotelnacht

Chef Chris Naylor van Michelin-restaurant Vermeer opent voor een nacht een pop-up restaurant: Döner Vermeer.

Het restaurant opent na middernacht en serveert kebab en champagne. Het restaurant is alleen toegankelijk voor Hotelnacht-deelnemers.

Berlijn

De inspiratie voor het tijdelijke restaurant haalde hij uit kebab-hoofdstad Berlijn. Chris Naylor: 'In Amsterdam is het onmogelijk om na middernacht echt goed te snacken, iets wat chefs natuurlijk graag doen. In Berlijn kun je kiezen uit heel veel kebabzaken van hoge kwaliteit.'

Ultieme döner

Hij vervolgt: 'Tijdens Hotelnacht wil ik een grote droom laten uitkomen: een eigen Döner-zaak. Maar dan op hoog niveau. Hier wil ik het ultieme broodje döner serveren. We doen drie soorten vlees: kip, kalfssukade en lamsbout. Met huisgebakken brood en gegrilde en gepekelde groenten. Hierbij serveren we een chilli- en een knoflooksaus. En we serveren handgemaakte, triple cooked friet erbij met piccalily en béarnaise-saus.'

No reservations

Er is ruimte voor 65 gasten tegelijkertijd. Voor 30 euro krijg je een döner met friet en een glas champagne. Het is ook mogelijk om alleen döner te bestellen voor 15 euro of een frietje te halen voor 4 euro. Er worden champagnes geschonken voor 12 euro per glas. Reserveren is niet mogelijk. 

Reacties

Plaats een reactie

Inloggen met of
Als je inlogt met Twitter of Facebook wordt je reactie automatisch gepost of getweet met de link naar dit artikel.

Laatste artikelen

Nieuw magazine: Wie niet reist is gek

Volgens wetenschappelijk onderzoek van professor Ap Dijksterhuis maakt reizen gelukkig. En...

De echte smaak van Italië

Eind 2017 opende ’s werelds grootste agrifoodpark de deuren. FICO Eataly World bevindt...

Reizen verrijkt

Food Inspiration interviewde Ap Dijksterhuis: professor, schrijver, ondernemer en reisfanaat. In...

Michelin-chef serveert döner

Het restaurant opent na middernacht en serveert kebab en champagne. Het restaurant is alleen...

Eten is een verbintenis

Uniek hoofdgerecht Tomorrowland wil met het Tastes of the World initiatief de bezoekers uit...

Kunstzinnig diner

Specerijen Een meer complex gerecht met verschillende soorten specerijen. Combineer...

Zoeken

Gratis aanmelden Magazine

Vul bovenstaand formulier in om je gratis aan te melden voor het Food Inspiration Magazine. Het magazine wordt elke 3 weken per e-mail verstuurd.

Sponsored stories

Tweets #foodinspiration

Arjan de Boer @Arjantweets
"RT @Desemenzo: Niets zonder team @foodinspiration #vision2018 #genk @cminecc https://t.co/sstklOyoLT"

Edwin Klaasen @Desemenzo
"Wat gaaf! @Leadersclub_be @FIBelgie #vision2018 wat een geweldige editie wederom!! Bedankt organisatie! Team… https://t.co/nfFHxPhf83"

🅾🅻🅶🅰 @OlgaQuivooy
"@Arjantweets @foodinspiration @jorgwiltink "

Food Inspiration @foodinspiration
"Ruim 350 foodprofessionals proefden, zagen en leerden tijdens #VISION18 over de trends en tradities op het gebied v… https://t.co/NkuzP1gyYB"

Arjan de Boer @Arjantweets
"RT @foodinspiration: "Je hebt geen trends zonder tradities", aldus de Belgische Godfather der gastronomie Peter Goossens tijdens #VISION18.… "

Mister Food @misterfoodcafe
"¿Una empanada clásica de carne o de pabellón para iniciar ésta semana full sabor? #ComidaLatina #LatinFood #Yummie… https://t.co/25NFpgkc5o"

G.J. Wijnmalen @greetactress
"RT @foodinspiration: "Je hebt geen trends zonder tradities", aldus de Belgische Godfather der gastronomie Peter Goossens tijdens #VISION18.… "

Food Inspiration @foodinspiration
""Je hebt geen trends zonder tradities", aldus de Belgische Godfather der gastronomie Peter Goossens tijdens… https://t.co/Mz4mSwdY7n"

HFDV @HfdvVzw
"RT @foodinspiration: Het inspiratie-event voor de Belgische foodservice is van start! @FIBelgie en @Leadersclub_be zetten tijdens #VISION18… "

Horeca Havenstraat @HHavenstraat
"RT @ISPCGentLiege: Lunch is served op de stand van Sligro-ISPC. Een poké bowl met gebrande tonijn, dashi, avocado, gepekelde wortel en beuk… "

Agenda