http://www.foodinspiration.nl http://www.foodinspiration.be http://www.foodinspiration.com
Meld je aan voor het gratis Food Inspiration Magazine
Meld je aan voor het gratis
Food Inspiration Magazine

Bokkenpruik

17 september 2012    Ubel Zuiderveld    bokkig

De kleinere brouwers hebben de bokkenpruik op. Ze willen dat het Bokbier Seizoen eerder start.

Het is een ongeschreven wet. De eerste maandag van oktober begint het bokbier-seizoen. Als de herfst al lekker op stoom is en de dagen guurder worden. Dit hebben de grotere brouwers ooit zo besloten en op deze datum, in dit geval dus maandag 1 oktober, stemmen ze hun marketing af.

Enkele kleinere brouwers willen dat het "bokbieren" voortaan start op de dag dat de herfst officieel invalt, 21 september dus. Tot deze groep behoort onder meer Jopenbier in Haarlem. Het slaat al komende vrijdag in de Jopenkerk daarom het eerste vaatje bokbier aan.

Reacties

Plaats een reactie

Inloggen met of
Als je inlogt met Twitter of Facebook wordt je reactie automatisch gepost of getweet met de link naar dit artikel.

Laatste artikelen

Nieuw magazine:
Trends aan tafel

Als je vanuit de ruimte naar de aarde kijkt, dan zie je dat mensen elkaar heel vaak ontmoeten...

De foodtrends voor 2018 in één trendboek

Het Food Inspiration Jaarboek is de jaarlijkse dosis inspiratie voor chef's, ondernemers,...

Food trend #05:
Offline escapisme

In 2018 wordt slapen tijdens een hotelbezoek meer bijzaak dan hoofdzaak. Belangrijker is dat je...

Food trend #04:
Hyperspecialisatie

We zien steeds meer ondernemers met concepten starten met een zeer specifiek aanbod. We zitten...

Food trend #03:
Viva terroirisme

Werd er voorheen van alles in eten toegevoegd, in de toekomst gaat het om de kunst van het...

Food trend #02:
Revival van het souper

Door flexibilisering en individualisering gaan we over naar meerdere eetmomenten per dag, met...

Zoeken

Gratis aanmelden Magazine

Vul bovenstaand formulier in om je gratis aan te melden voor het Food Inspiration Magazine. Het magazine wordt elke 3 weken per e-mail verstuurd.

Sponsored stories

Tweets #foodinspiration

Something Sweet @MissSweet2Eat
"🍏 Healthier Apple Crisp 🍏 #somethingsweet #glutenfree #dessert #recipes #foodinspiration… https://t.co/SpnF1Oxep0"

Bao Barcelona @BaoBarBarcelona
"Increíbles vistas a pie de mesa!🤗 • • #baobarbarcelona #chefbcn #foodinspiration #foodconnection… https://t.co/z0WqiFSWBD"

SugarLuxeShop @SugarLuxeShop
"Sundays are for like, brunch... 💕🍳🥂 . . . . . . #fashionblogger #foodinspo #foodinspiration #peggyporschen… https://t.co/uf2rQqOQHn"

Laura Meerveld @laurameerveld
"#Foodtrend #04 voor 2018: Hyperspecialisatie. https://t.co/I5FNtrcd8y"

Sidsel Pederen @SidselLillMy
"Todays food . . . . . . #food #foodblogger #foodporn #foodinspiration #mad #madblog… https://t.co/VnOnpEmhy8"

Reiko PR @Carolyn_reul
"Who else is planning on making this beautiful dessert from @spakitchen this #Christmas? Made with natural, unrefine… https://t.co/MyxmmMFfGZ"

Arjan de Boer @Arjantweets
"RT @MaaikedeReuver: Foodtrends voor 2018 gepresenteerd door @foodinspiration. Foodtrend #05: Offline escapisme. https://t.co/DeQuAm0jnr"

Laura Meerveld @laurameerveld
"#Foodtrend #03 voor 2018: Viva terroirisme! https://t.co/o7wiV7BkfQ"

SiddharthSankarDutta @dutt_sankar
"RT @RdBluPuneHwadi: #ContestAlert Missed out our 1st contest for the month? Don’t worry we have another one coming up tomorrow. Be a winner… "

Maaike de Reuver @MaaikedeReuver
"Foodtrends voor 2018 gepresenteerd door @foodinspiration. Foodtrend #05: Offline escapisme. https://t.co/DeQuAm0jnr"

Agenda