http://www.foodinspiration.nl http://www.foodinspiration.be http://www.foodinspiration.fr http://www.foodinspiration.com
Meld je aan voor het gratis Food Inspiration Magazine
Meld je aan voor het gratis
Food Inspiration Magazine

Bokkenpruik

17 september 2012    Ubel Zuiderveld    bokkig

De kleinere brouwers hebben de bokkenpruik op. Ze willen dat het Bokbier Seizoen eerder start.

Het is een ongeschreven wet. De eerste maandag van oktober begint het bokbier-seizoen. Als de herfst al lekker op stoom is en de dagen guurder worden. Dit hebben de grotere brouwers ooit zo besloten en op deze datum, in dit geval dus maandag 1 oktober, stemmen ze hun marketing af.

Enkele kleinere brouwers willen dat het "bokbieren" voortaan start op de dag dat de herfst officieel invalt, 21 september dus. Tot deze groep behoort onder meer Jopenbier in Haarlem. Het slaat al komende vrijdag in de Jopenkerk daarom het eerste vaatje bokbier aan.

Reacties

Plaats een reactie

Inloggen met of
Als je inlogt met Twitter of Facebook wordt je reactie automatisch gepost of getweet met de link naar dit artikel.

Laatste artikelen

Nieuw magazine:
Based on a true story

Het is definitief over en uit met fake, met onecht, met ongezond, met onwaar. De succesvolle...

Langs de regionale keukens van China

De taal van eten 'Alle clichés over eten zijn waar. Eten brengt ons in contact...

Vaag doen met vlees

Een rib eye entrecote of côte de boeuf voor thuis haal je voortaan gewoon bij The Roast...

De comeback van ambacht

  Zalmhuis Steur Zalmhuis Steur is een professionele en ambachtelijke rokerij...

De smaak van Vietnam

Veelzijdig Vietnam 'Het land van de spring rolls en de Non La punthoed. Waarom wij voor...

Foodtopia: Tanja Grandits

Restaurant Stucki in Basel heeft mede dankzij de inzet van chef Tanja Grandits in no-time...

Zoeken

Gratis aanmelden Magazine

Vul bovenstaand formulier in om je gratis aan te melden voor het Food Inspiration Magazine. Het magazine wordt elke 3 weken per e-mail verstuurd.

Sponsored stories

Tweets #foodinspiration

Make The Most Of @MakeTheMostOfUK
"#FoodInspiration from @paullindenchef #Bespoke #Catering #Consultant, #Event & #Wedding #Catering… https://t.co/jj2OYKkKHG"

Susan Koenders @SusanKoenders
"China = foodie destination bij uitstek. Een kleine tip van de sluier... https://t.co/FkngWUvtvU"

Food Inspiration @foodinspiration
"De foodreis van @lukasvlaar en @SusanKoenders start in de keukens van Beijing en eindigt in die van Shanghai. https://t.co/z1YctUcZb0"

Foodservice Watcher @Pop_Food
"Media Inspiration Award. Hans, (alsnog) van harte met de prijs! @Hanssteenbergen https://t.co/b0XeXycxkx"

Make The Most Of @MembersNews
"#FoodInspiration from @paullindenchef #Bespoke #Catering #Consultant, #Event & #Wedding #Catering… https://t.co/M4M25udTMy"

Paul Linden @paullindenchef
"RT @MakeTheMostOfUK: #FoodInspiration from @paullindenchef #Bespoke #Catering #Consultant, #Event & #Wedding #Catering https://t.co/4DDtoPj"

Make The Most Of @MakeTheMostOfUK
"#FoodInspiration from @paullindenchef #Bespoke #Catering #Consultant, #Event & #Wedding #Catering… https://t.co/Oa0Cn9z36j"

EssexFoodPorn @EssexFoodPorn
"RT @FritesGranville: Bacon & Pulled Pork poutine!! Order Online: #foodporn #forkyeah #vancouver #foodie #foodinspi… https://t.co/usTwcvPgQq"

{FRITES} Granville @FritesGranville
"Bacon & Pulled Pork poutine!! Order Online: #foodporn #forkyeah #vancouver #foodie… https://t.co/uIrJ3kdOyx https://t.co/usTwcvPgQq"

Make The Most Of @MakeTheMostOfUK
"#FoodInspiration from @paullindenchef #Bespoke #Catering #Consultant, #Event & #Wedding #Catering… https://t.co/jz99nsAHAj"

Agenda