http://www.foodinspiration.nl http://www.foodinspiration.be http://www.foodinspiration.fr http://www.foodinspiration.com
Meld je aan voor het gratis Food Inspiration Magazine
Meld je aan voor het gratis
Food Inspiration Magazine

Bokkenpruik

17 september 2012    Ubel Zuiderveld    bokkig

De kleinere brouwers hebben de bokkenpruik op. Ze willen dat het Bokbier Seizoen eerder start.

Het is een ongeschreven wet. De eerste maandag van oktober begint het bokbier-seizoen. Als de herfst al lekker op stoom is en de dagen guurder worden. Dit hebben de grotere brouwers ooit zo besloten en op deze datum, in dit geval dus maandag 1 oktober, stemmen ze hun marketing af.

Enkele kleinere brouwers willen dat het "bokbieren" voortaan start op de dag dat de herfst officieel invalt, 21 september dus. Tot deze groep behoort onder meer Jopenbier in Haarlem. Het slaat al komende vrijdag in de Jopenkerk daarom het eerste vaatje bokbier aan.

Reacties

Plaats een reactie

Inloggen met of
Als je inlogt met Twitter of Facebook wordt je reactie automatisch gepost of getweet met de link naar dit artikel.

Laatste artikelen

bessen_trendreport

Out now! Trendreport 2015

Verdiep je in meer dan 300 interactieve pagina's vol nieuwe insights, facts & figures,...

Cover reinventing traditions

Nieuw magazine! Reinventing traditions

Traditie is hip. We mogen onze handen weer vuil maken. We verkiezen imperfectie boven...

gunterpauli

Game Changers

Gunter Pauli is het brein achter ‘ The Blue Economy’, als antwoord op de...

sissyboy2

Optima forma blurring

In Haarlem in de Barteljorisstraat zit de flagshipstore van Sissy Boy. Er waren veel vragende...

Conceptontwikkeling in food

Conceptontwikkeling in food

Alleen een goed product is tegenwoordig niet meer genoeg, om een nieuw product op de markt te...

best gelezen, #trendreport2015, aftermovie, #fidays

Best gelezen

1. Aftermovie Food Inspiration Days 2014 Een maand is inmiddels verstreken. Op 20 en 21...

Zoeken

Gratis aanmelden Magazine

Vul bovenstaand formulier in om je gratis aan te melden voor het Food Inspiration Magazine. Het magazine wordt elke 3 weken per e-mail verstuurd.

Sponsored stories

Tweets #foodinspiration

Heidi @XtraHeidi
"RT @foodinspiration: Groenten streven vis en vlees voorbij. Vegetable forward dining komt naar NL. #trendreport2015 #reshapingthemenu http:… "

Enrique Figee @enriquefigee
"RT @foodinspiration: Wist je dat: In Japan 2 meloenen zijn verkocht voor $15.730. #trendreport2015 #foodcouture http… http://t.co/N9r2CFcQc4"

Judith Gelderblom @JGelderblom
"RT @foodinspiration: Groenten streven vis en vlees voorbij. Vegetable forward dining komt naar NL. #trendreport2015 #reshapingthemenu http:… "

HSR @mariannesep
"RT @foodinspiration: Groenten streven vis en vlees voorbij. Vegetable forward dining komt naar NL. #trendreport2015 #reshapingthemenu http:… "

Food Inspiration BE @FIBelgie
"Steeds meer chefs omarmen de 80/20 regel, meer groenten dan vlees of vis. #trendreport2015 #reshapingthemenu http://t.co/A1tNI6enXh"

Food Inspiration @foodinspiration
"Wist je dat: In Japan 2 meloenen zijn verkocht voor $15.730. #trendreport2015 #foodcouture http://t.co/0VDhoArwDZ http://t.co/N9r2CFcQc4"

Vitae Magazine @Vitaemag1
"Homemade healthy mango cheesecake 😍 #raw #rawfood #mango #healthysnack #cleaneat #foodinspiration… http://t.co/jDNfOVnta1"

Ronald Kranenbarg @MeatInspiration
"RT @foodinspiration: Groenten streven vis en vlees voorbij. Vegetable forward dining komt naar NL. #trendreport2015 #reshapingthemenu http:… "

Smaak Ster @SmaakSter
"Game Changers: Wie worden de ‘ones to watch’ komend jaar en wie geven richting aan het fooddebat? #trendreport2015 http://t.co/zan7tZNMaV"

Food Inspiration @foodinspiration
"Wie worden de ‘ones to watch’ komend jaar en wie geven richting aan het fooddebat? #trendreport2015 http://t.co/2w5Lgoe35b"

Food Inspiration Spotify