http://www.foodinspiration.nl http://www.foodinspiration.be http://www.foodinspiration.fr http://www.foodinspiration.com
Meld je aan voor het gratis Food Inspiration Magazine
Meld je aan voor het gratis
Food Inspiration Magazine

Bokkenpruik

17 september 2012    Ubel Zuiderveld    bokkig

De kleinere brouwers hebben de bokkenpruik op. Ze willen dat het Bokbier Seizoen eerder start.

Het is een ongeschreven wet. De eerste maandag van oktober begint het bokbier-seizoen. Als de herfst al lekker op stoom is en de dagen guurder worden. Dit hebben de grotere brouwers ooit zo besloten en op deze datum, in dit geval dus maandag 1 oktober, stemmen ze hun marketing af.

Enkele kleinere brouwers willen dat het "bokbieren" voortaan start op de dag dat de herfst officieel invalt, 21 september dus. Tot deze groep behoort onder meer Jopenbier in Haarlem. Het slaat al komende vrijdag in de Jopenkerk daarom het eerste vaatje bokbier aan.

Reacties

Plaats een reactie

Inloggen met of
Als je inlogt met Twitter of Facebook wordt je reactie automatisch gepost of getweet met de link naar dit artikel.

Laatste artikelen

Nieuw magazine:
Food & psychology

Gastvrijheid is een psychologisch spel. Het lezen van lichaamstaal, het inspelen op verborgen...

Nostalgie in food

Nostalgische effecten geven je een gevoel van veiligheid dat je doet terugdenken aan thuis of...

Winnen! Kaartjes voor KOST

KOST is het evenement over de Nederlandse eetcultuur voor iedereen die zich bezighoudt met onze...

Women vs. men

Dit leidt tot hevige debatten onder verschillende onderzoekers. Volgens sommigen hebben vrouwen...

Food reclames, niet te weerstaan

We zijn dagelijks omringd met beelden van smakelijk en aantrekkelijk eten op tv-reclames,...

Prikkels!

Niet alleen smaak en reuk, ook textuur, geluid, uiterlijk en prikkels zoals pijn zijn deel van...

Zoeken

Gratis aanmelden Magazine

Vul bovenstaand formulier in om je gratis aan te melden voor het Food Inspiration Magazine. Het magazine wordt elke 3 weken per e-mail verstuurd.

Sponsored stories

Tweets #foodinspiration

Corine Holtmaat @corineholtmaat
"RT @foodinspiration: Nostalgie kan bijzonder effectief zijn om een merk te promoten, zeker als het meerdere zintuigen betrekt. http://t.co"

Luganomeer @luganomeer
"RT @foodinspiration: Het geheim achter succesvolle horeca: 30% productkennis. 70% psychologie. http://t.co/hkj1k4nDMs http://t.co/Fb3xtu2LtK"

Miranda Diesch @MirandaDiesch
"RT @foodinspiration: Het geheim achter succesvolle horeca: 30% productkennis. 70% psychologie. http://t.co/hkj1k4nDMs http://t.co/Fb3xtu2LtK"

Jos Muller @JosMuller65
"RT @foodinspiration: Het geheim achter succesvolle horeca: 30% productkennis. 70% psychologie. http://t.co/hkj1k4nDMs http://t.co/Fb3xtu2LtK"

Bianca Wester @BiancaWester
"RT @foodinspiration: Het geheim achter succesvolle horeca: 30% productkennis. 70% psychologie. http://t.co/hkj1k4nDMs http://t.co/Fb3xtu2LtK"

Martine Mingaars @martinemingaars
"RT @foodinspiration: Het geheim achter succesvolle horeca: 30% productkennis. 70% psychologie. http://t.co/UTvPeozoU6 http://t.co/Fb3xtu2LtK"

Food Inspiration @foodinspiration
"Het geheim achter succesvolle horeca: 30% productkennis. 70% psychologie. http://t.co/hkj1k4nDMs http://t.co/Fb3xtu2LtK"

Food Inspiration @foodinspiration
"RT @ZoeDejean: Wil je naar @KOST_event maar heb je nog geen kaartje? Je kunt ze nu winnen via @foodinspiration http://t.co/6HRiFkus4F"

JRM Food&Facilities @JRMadviseurs
"RT @Niels_JRM: @JRMadviseurs: The good old days! Nostalgische focus ook bij #food @foodinspiration http://t.co/c29A7i4scy"

Paulien Brouwers @Paulienbrouwers
"Spent my morning in the kitchen for some work approved snacks 🍴👌 #potd #lunch #food #foodinspiration… https://t.co/8Oh9cICsFa"