http://www.foodinspiration.nl http://www.foodinspiration.be http://www.foodinspiration.fr http://www.foodinspiration.com
Meld je aan voor het gratis Food Inspiration Magazine
Meld je aan voor het gratis
Food Inspiration Magazine

Bokkenpruik

17 september 2012    Ubel Zuiderveld    bokkig

De kleinere brouwers hebben de bokkenpruik op. Ze willen dat het Bokbier Seizoen eerder start.

Het is een ongeschreven wet. De eerste maandag van oktober begint het bokbier-seizoen. Als de herfst al lekker op stoom is en de dagen guurder worden. Dit hebben de grotere brouwers ooit zo besloten en op deze datum, in dit geval dus maandag 1 oktober, stemmen ze hun marketing af.

Enkele kleinere brouwers willen dat het "bokbieren" voortaan start op de dag dat de herfst officieel invalt, 21 september dus. Tot deze groep behoort onder meer Jopenbier in Haarlem. Het slaat al komende vrijdag in de Jopenkerk daarom het eerste vaatje bokbier aan.

Reacties

Plaats een reactie

Inloggen met of
Als je inlogt met Twitter of Facebook wordt je reactie automatisch gepost of getweet met de link naar dit artikel.

Laatste artikelen

Cover 97

Nieuw magazine!

Dat bedoelen we lang niet zo erg als dat het wellicht klinkt. Kijk naar de trends van het...

boutique butchers, Carcasse, Hendrik Dierendonck, vlee

Sommelier van het vlees

‘Sommelier van het vlees’, zo staat Hendrik Dierendonck ook wel bekend. Naast een...

laagseizoen, tips, Herman Konings, Tom Palmaerts

Skip the dip

Wat doe je om het laagseizoen te overleven? Moet je überhaupt openblijven? Of sluit je de...

foodtrends, purify me, Lab Organic, medicijn

Purify me

Van gezond naar energizing, naar purifying en healing. De health-trend gaat de volgende fase in....

boutique butchers, Olympic Provisions, Portland, salami

Salami als religie

‘Making salami is our life’. Dat Olympic Provisions...

laagseizoen, tips, Mark Haagen

Dip-tips

Wat doe je om het laagseizoen te overleven? Moet je überhaupt openblijven? Of sluit je de...

Zoeken

Gratis aanmelden Magazine

Vul bovenstaand formulier in om je gratis aan te melden voor het Food Inspiration Magazine. Het magazine wordt elke 3 weken per e-mail verstuurd.

Sponsored stories

Tweets #foodinspiration

Thierry Bronchart @broncht
"@fabianscheys Blij dat je hebt genoten. Ook voor jou een ruw, lelijk en impulsief 2015 geweest. #VISIONBE @foodinspiration @Leadersclub_be "

Thierry Bronchart @broncht
"RT @foodinspiration: Vlees-sommelier in hart en nieren. Binnenkort opent Hendrik @dierendonck vleesatelier #carcasse http://t.co/DmA0Hc2rL1"

slagerij dierendonck @dierendonck
"RT @FIBelgie: Vlees-sommelier in hart en nieren. Binnenkort opent Hendrik @dierendonck vleesatelier #carcasse http://t.co/PklY7R7mSN"

Food Inspiration BE @FIBelgie
"Vlees-sommelier in hart en nieren. Binnenkort opent Hendrik @dierendonck vleesatelier #carcasse http://t.co/PklY7R7mSN"

Food Inspiration @foodinspiration
"Vlees-sommelier in hart en nieren. Binnenkort opent Hendrik @dierendonck vleesatelier #carcasse http://t.co/DmA0Hc2rL1"

Food Inspiration BE @FIBelgie
"Automaat bepaalt door scannen gezicht en humeur welke snacks en drankjes je mag kopen. #trendreport2015 http://t.co/f1WdsoqFEb"

BobbyReyn @BobbyReyn
"Rosette Apple pie, inspiration preserve_us #foodinspiration #firstpost http://t.co/iDzqVPCZyz"

Thierry Bronchart @broncht
"What a day! Thanks to amazing audience, kissy partners, wonderful stage and great team effort #VISIONBE @Leadersclub_be @foodinspiration "

Arjan de Boer @Arjantweets
"@bvanmontfoort @broncht @Hanssteenbergen @bramkrete @foodinspiration dank je wel Bas! "

alewijn brouwer @heeralewijn
"Mooi artikel over the Fast Casual ontwikkeling: The Shake Shack Economy via @newyorker & @erwblo #foodinspiration http://t.co/FrZbO2L3b2"

Food Inspiration Spotify