http://www.foodinspiration.nl http://www.foodinspiration.be http://www.foodinspiration.fr http://www.foodinspiration.com
Meld je aan voor het gratis Food Inspiration Magazine
Meld je aan voor het gratis
Food Inspiration Magazine

Vindaba

De eerste wijntoerismebeurs in Zuid-Afrika: Vindaba.

Van 25 tot en met 27 september wordt in Kaapstad de eerste wijntoerismebeurs gehouden: Vindaba. Wijngerelateerd toerisme is een snel groeiende markt in internationaal toerisme. Vindaba richt zich op de nationale en internationale travelbranche.

Tijdens deze beurs wordt informatie gegeven over Zuid-Afrika en over het Zuid-Afrikaanse wijntoerisme. Er worden presentaties gehouden over de invloed van nieuwe media en social media op de travelbranche en over de best practices van wijntoerisme.


Vindaba
25-27 september
Kaapstad

Meer informatie over Vindaba

Reacties

Plaats een reactie

Inloggen met of
Als je inlogt met Twitter of Facebook wordt je reactie automatisch gepost of getweet met de link naar dit artikel.

Laatste artikelen

Cover 97

Nieuw magazine!

Dat bedoelen we lang niet zo erg als dat het wellicht klinkt. Kijk naar de trends van het...

foodtrends, experience 3.0, rooftops, Pilgrim Pizza

Experience 3.0

Het gaat er niet meer om wat de klant denkt over een onderneming of een merk, maar om wat de...

foodtruck, FRIS, The Bacon Bar

FRIS: The Bacon Bar

Naar aanleiding van de minor Management, innovatie en creativiteit in Amsterdam, zijn drie...

Warschau, Polen, Polonez

Deconstructed tradition

Afgelopen jaar bezocht Frank Lindner Warschau, een foodbestemming waar reinventing tradions de...

Honoloeloe, blurring, Vlaanderen, lunch, bier

Honoloeloe in Vlaanderen

Onlangs is een nieuwe bier- en lunchbar geopend in Mechelen, Vlaanderen. Met de naam ‘Als...

Na nachtmerrie blij met 9e plaats Bocuse d'Or

Nederland is op de negende plaats geëindigd in de strijd om de prestigieuze titel Bocuse...

Zoeken

Gratis aanmelden Magazine

Vul bovenstaand formulier in om je gratis aan te melden voor het Food Inspiration Magazine. Het magazine wordt elke 3 weken per e-mail verstuurd.

Sponsored stories

Tweets #foodinspiration

Simon J. Elliot @CATERForce
"Great space, concept. There was a restaurant in an old London prison cell. One with no light whatsoever (BLACK dark)… https://t.co/d4L2wzKBnb"

Jurriaan A. Temme @RestDB
"Anyone any #foodinspiration for #Valencia "

Corine Holtmaat @corineholtmaat
"RT @foodinspiration: Het gaat er niet meer om wat de klant denkt, maar om wat de klant voelt. Experience 3.0 neemt het over. http://t.co/TY"

Anneke Lugtenburg @ALugtenburg
"Het gaat er niet meer om wat de klant denkt, maar om wat de klant voelt. via @foodinspiration http://t.co/lp6BcLGfwh"

Jeanne Dinkgreve @Jeanne_Dink
"Het gaat er niet meer om wat de klant denkt, maar om wat de klant voelt. Experience 3.0 neemt het over. http://t.co/BXZ2ROzITA"

Monica van Zeijl @MonicavanZeijl
"RT @foodinspiration: Het gaat er niet meer om wat de klant denkt, maar om wat de klant voelt. Experience 3.0 neemt het over. http://t.co/TY"

Hester v/d Bovenkamp @Hesbovenkamp
"RT @foodinspiration: FRIS: bacon verdient een hoofdrol! We spraken de meiden van The Bacon Bar http://t.co/FQCEU1kjIG"

Gerrit Dollekens @gerritdollekens
"RT @foodinspiration: Het gaat er niet meer om wat de klant denkt, maar om wat de klant voelt. Experience 3.0 neemt het over. http://t.co/TY"

Kado-unieK @HermaGoris
"RT @foodinspiration: Het gaat er niet meer om wat de klant denkt, maar om wat de klant voelt. Experience 3.0 neemt het over. http://t.co/TY"

Food Inspiration @foodinspiration
"Het gaat er niet meer om wat de klant denkt, maar om wat de klant voelt. Experience 3.0 neemt het over. http://t.co/TYvhOLZa7s"

Food Inspiration Spotify