http://www.foodinspiration.nl http://www.foodinspiration.be http://www.foodinspiration.com

126: Food on Fire

14 februari 2017    Redactie   

Het nieuwe Food Inspiration Magazine is uit!

Steeds meer chefs gaan terug naar de essentie van het koken. Daarbij omarmen ze de oervorm aller bereidingen: koken met vuur. Dit gaat veel verder dan fikkie stoken. Eikenhout geeft een andere rooksmaak dan kersenhout. Van geblakerde groenten tot huisgerookte geitenkaas.

In dit magazine:

  • Hot & fast en low & slow bij restaurant Black Smoke
  • De smaak van hout
  • 5x loeihete en 5x nasmeulende foodtrends voor 2017
  • Dé ontdekking: krokettenkunst bij Cafetaria Prinsen
  • Schijt aan Brexit: hotspots Londen
  • Ziel & Zakelijkheid met Jacob Jan Boerma  

Lees het magazine

139: Trends aan tafel

Het nieuwe Food Inspiration magazine is uit. Over de trends aan tafel.

137: The End of Good Enough

Het nieuwe Food Inspiration Magazine is uit, met goed genoeg is niet meer voldoende...

136: Design & Mood

Het nieuwe Food Inspiration Magazine is uit. Voor één keer gaan we he-le-maal non-food. Nou ja, bijna dan...

135: Bingewatch Editie

Het nieuwe Food Inspiration Magazine is uit.

134: Millennials & Gen-Z

Het nieuwe Food Inspiration Magazine is uit. Met bouillon als de nieuwe koffie en millennials op de werkvloer

133: Eten, meten, weten

Het nieuwe Food Inspiration Magazine is uit. Deze editie gaat over de de rol die wetenschap kan spelen in ons eten.

Zoeken

Gratis aanmelden Magazine

Vul bovenstaand formulier in om je gratis aan te melden voor het Food Inspiration Magazine. Het magazine wordt elke 3 weken per e-mail verstuurd.

Sponsored stories

Tweets #foodinspiration

Irvin Barnard @IrvinBarnard
"RT @foodinspiration: De belangrijkste foodtrends voor 2018? Food trend #06: Botanical boost. De #botanische #gastronomie is in opkomst. #Al… "

Trndmrkr @trndmrkr
"love to try more botantical gastronomy! https://t.co/sW7QCWi6Pk"

Sophie Higgs @EssentialSophie
"RT @your_home: Searching for the ultimate Christmas Dinner starter? 🍽 Look no further than our recipe for Celeriac, Roquefort & Hazelnut so… "

jkf.fei@gmail.com @FeiJkf
"RT @foodinspiration: De belangrijkste foodtrends voor 2018? Food trend #06: Botanical boost. De #botanische #gastronomie is in opkomst. #Al… "

Hans Steenbergen @Hanssteenbergen
"RT @foodinspiration: De belangrijkste foodtrends voor 2018? Food trend #06: Botanical boost. De #botanische #gastronomie is in opkomst. #Al… "

Food Inspiration @foodinspiration
"Schuif bij ons aan aan tafel, word BFFI! Ben jij een foodprofessional en wil je met ons meedenken hoe Food Inspirat… https://t.co/b1yLmlVZN6"

Henk van Paassen @HvPaassen
"RT @foodinspiration: De belangrijkste foodtrends voor 2018? Food trend #06: Botanical boost. De #botanische #gastronomie is in opkomst. #Al… "

alwin leemhuis @alwinleemhuis
"RT @foodinspiration: De belangrijkste foodtrends voor 2018? Food trend #06: Botanical boost. De #botanische #gastronomie is in opkomst. #Al… "

Yves Waterproef @Waterproef070
"Voel de eerste Sapsommelier aankomen! 😬 https://t.co/BSe2ekAcfi"

TrendConnection @TrndConnection
"RT @foodinspiration: De belangrijkste foodtrends voor 2018? Food trend #06: Botanical boost. De #botanische #gastronomie is in opkomst. #Al… "

Agenda