Inhoudsopgave
tell a
foodfriend
eerdere
edities
WAT WIL DE VROUW?
Schone, ruime toiletten met grote spiegels en zacht licht dat oneffenheden in de huid verbergt. Als je een bedrijf vrouwvriendelijk wil maken, dan mag zo’n ladies room niet ontbreken. Verder moet je zorgen voor een goede wijnkaart met wijnen die per glas te bestellen zijn, een ruime sortering thee, sfeerverlichting en gebruik van zachte materialen in het design. Op de kaart staan lichte gerechten als salades, sandwiches, tapas, sushi, dim sums, pasta’s. Het moet tijdens het diner mogelijk zijn meerdere kleine gerechten te bestellen. Zorg wel voor bijzondere desserts die heerlijk van smaak zijn. Of lekkere friandise. Een vrouw houdt van keuze en verwennerij.
Absolute don’ts voor een vrouwelijk foodconcept zijn typische macho-elementen als zware gefrituurde gerechten, harde muziek, goedkoop interieur en een onbeleefde of neerbuigende bediening.
Hans Steenbergen
Paon Royal
Antwerpen
Man vs Vrouw:
Concepten langs de meetlat
Winnaars
Smaakvol 2009
Sneak Preview TOWNHOUSE HOTEL
Good Vibrations
Hot Concepts In Salzburg
COLOFON
FOODFUN
MOOD INSPIRATION
FOOD INSPIRATION DAY
CROSSING BORDERS