Hollands Glorie
www.patisserierobert.nl | www.bijrobert.nl
Robèrt van Beckhoven
Robèrt van Beckhoven is patron patissier met een indrukwekkende staat van dienst. Hij breekt een lans voor meer variatie en innovatie op het gebied van desserts en patisserie. In het tweede deel van deze serie inspireert hij ons met ouderwetse producten in desserts met een hippe Hollandse twist. Download de recepten om ook zelf aan de slag te gaan.
Hollands glorie
Robèrt haalt de inspiratie van dichtbij. Vrijwel iedereen kent de boterbabbelaars van Werthers Echte nog vanuit zijn kindertijd. Het wentelteefje was vroeger een manier om oud brood te verwerken. En ook typisch Hollands is de Hollandse kersenvlaai. Misschien op het oog ietwat saaie producten die, wanneer je de schijnwerper erop richt, een geheel nieuwe glans krijgen.
Mijn Patisserie, Mijn Passie
In deze editie: Hollandse Desserts.
V download hieronder de recepten V
tell a
foodfriend
eerdere
edities
Tekst: Moniek de Jongh, Video: Richard Vierbergen, Receptuur: Robèrt van Beckhoven
http://www.shootmyfood.net/m/magstream/shootmyfood/content/link.php?url=http://www.bijrobert.nl