Food Inspiration 31 New Theming

Magazine cover

VENUEZ11

De achtste editie van hét hospitality & style event van het jaar, vindt dit jaar opnieuw plaats in de Cruise Terminal van Rotterdam. VENUEZ11 event is er klaar voor om de bezoekers te trakteren op bijzondere productpresentaties, verrassende invalshoeken, smaakvolle tastings, intrigerende gastsprekers en de laatste ontwikkelingen op het gebied van onder meer design, koffie en cocktails. Check de website voor de laatste updates en registreer gratis: www.venuez.nl


BEZOEKEN
Lezers van het Food Inspiration Magazine zijn van harte uitgenodigd een bezoek te brengen aan dit evenement.Op www.venuez.nl kunt u zich kosteloos registreren. Zonder voorregistratie betaal je aan de deur € 40,= entree.

5 & 6 APRIL 2011 | 11.00 – 19.00 UUR | CRUISE TERMINAL ROTTERDAM

PROGRAMMA HIGHLIGHTS:

WONDERBAR
De Wonderbar is een centrale ontmoetingsplek op VENUEZ11 waar de bezoekers worden uitgedaagd om buiten de vaste kaders te denken en zich te laten inspireren door nieuwe invalshoeken. Dit jaar is het thema GAST.VRIJ. In ‘The Museum of Hospitality’ presenteren tien kunstenaars hun visie op dit vaak ruimgenomen begrip. Vormgever Laura de Jong creëerde de omgeving, Wonderbar-initiator Arne Koefoed van Wink trad op als curator.

BAR VAN DE TOEKOMST
Op VENUEZ11 wordt de bar van de toekomst gepresenteerd. Elena Noskova en Isabelle Ott zijn de winnaars van de Satelliet Design Challenge en hun ‘Urban Jungle’-concept staat dit jaar in de spotlights. Het winnende concept reflecteert de trend van aandacht voor verantwoord en duurzaam ondernemen.

COFFEE LAB
In het Coffee Lab neemt initiator Jeroen Veldkamp de bezoekers mee in de wondere wereld van koffie. Thema’s zijn: Slow Coffee, Chemistry of Milk, Water Wonders, Food Pairing en het swingende Jazzy Espresso Martini’s. Ook komen Monster Machines en Community Bars aan bod. Dinsdag vindt de Dilmah Thee Competitie plaats. Woensdag wordt er door baristi en bartenders gestreden tijdens de competitie Coffee in Good Spirits.

GASTSPREKERS
Het gastsprekerprogramma is indrukwekkend en divers. Reclamemaker Bert Dijkstra voorziet de bezoekers van bruikbare tips & trucs en Michael Wieler leidt het ondernemerspanel met bekende namen uit de industrie. Rens Capon verhit de gemoederen bij de paneldiscussie ‘Anticiperen'.
Bij Social Design komen conceptontwikkelaars, designers en ondernemers samen met een vernieuwende visie.

COCKTAIL SHOWBAR
Bartender Network verzorgt een dynamisch programma met nationale én internationale cocktailhelden in hun eigen Cocktail Showbar op de begane grond in de Cruise Terminal. Naast de fabuleuze showbar is er tevens een speciale meet&greet-ruimte waar bartenders elkaar kunnen ontmoeten. 's Ochtends is dit het servicepunt voor koffie en de ‘Pick Me Up’ (Bloody Mary).

TASTE FORUM
Gedurende de twee eventdagen organiseert Mark Ridgwell van Taste & Flavour UK diverse spirit tastings. Proef hier de rijke variatie in smaak en leer meer over de geschiedenis, herkomst en toepassingen.

AFTER PARTY
Dinsdag 5 april vindt de afterparty plaats vanaf 21.00 uur in Blender, Schiedamse Vest 91-93 Rotterdam. Desgewenst kun je voorafgaand hier dineren. Reserveren kan via info@blenderrotterdam.nl.

WWW.VENUEZ.NL

http://www.shootmyfood.net/m/magstream/shootmyfood/content/link.php?url=http://www.venuez.nl

http://www.shootmyfood.net/m/magstream/shootmyfood/content/link.php?url=http://www.venuez.nl

http://www.shootmyfood.net/m/magstream/shootmyfood/content/link.php?url=http://www.venuez.nl

Stolen

WWWeetje

Technology by MagStream Real Time Publishing