Food Inspiration Magazine Editie 2 Istanbul

Magazine cover

Café Chocolat Schiphol

TEKST: HANS STEENBERGEN FOTOGRAFIE: RAHI REZVANI

tell a
foodfriend

VERLEIDING OP SCHIPHOL



Callebaut staat bekend om zijn uitstekende kwaliteit chocolade.


Een nadeel: Café Chocolat bevindt zich achter de paspoortcontrole (in Lounge 1)



Café Chocolat is het nieuwste foodconcept op Schiphol


De concept-ontwerpers zijn Lot Frijling (Schiphol Group)en Reoewein Niesten(HMS Host).


Ook retailproducten van chocoladepasta's tot choco-gezichtsmaskers zijn verkrijgbaar.



Passagiers kunnen dagelijks van 06.00 uur tot 20.30 uur terecht.


Een belangrijk deel van het choco-assortiment draagt het Max Havelaar keurmerk.


Café Chocolat werd geopend door presentatrice Nicolette van Dam



Van Nicolette was een chocolade standbeeld gemaakt



Tijdens de soft-opening blijken ook veel mannen verleid te worden.



Crème de la crème is leverancier van de patisserie.



Café Chocolat speelt in op de trend feminisation:
vervrouwelijking.



Gestreste reizigers vinden in chocolade een moment van troost en rust.



Inspiratie is opgedaan in Parijs, Tokio en New York


Een van de uitgangspunten is: seduce all senses. Verleid alle zintuigen.


Signature product is de Hotchocspoon: gemaakt in samenwerking met de Chocolate Company.



De Golddigger is een glas champagne met een gouden chocoladeparel.


Voor de marketeers onder ons: de makers rekenen Café Chocolat tot het premium fast casual-segment.



De medewerkers zijn getraind in kennis over chocolade



De heerlijke loungebanken bieden uitzicht op luchthaven



De koffie die geserveerd wordt is van Illy



De chocolade is afkomstig van Callebaut.

www.cafechocolat.nl

gratis
aanmelden

http://www.shootmyfood.net/m/magstream/shootmyfood/content/link.php?url=http://foodinspirationmaart.shootmyfood.net

http://www.shootmyfood.net/m/magstream/shootmyfood/content/link.php?url=http://www.cafechocolat.nl

http://www.shootmyfood.net/m/magstream/shootmyfood/content/link.php?url=http://profiel.magazine.foodinspiration.nl/

http://www.shootmyfood.net/m/magstream/shootmyfood/content/link.php?url=http://profiel.magazine.foodinspiration.nl

Recessie: Oplossingen

Crossing Borders

Technology by MagStream Real Time Publishing