Inspirational SVH Horeca Toolkit
SVH Toolkit introductie
Een hogere omzet wordt gegenereerd uit een hogere gasttevredenheid. Dit hangt samen met goed en gemotiveerd personeel. De SVH Toolkit helpt je effectief om te gaan met je personeel, met als doel hogere arbeidsproductiviteit en
omzetgroei.
Klik hier
Referentiehandboek
Wie verdient wat? Bepaal het juiste salaris met het referentiehandboek.
Klik hier
Selectie
Selectie foutje? Het selecteren van geschikt personeel kost vaak veel tijd. Bespaar tijd en geld door een voorselectie te maken.
Klik hier
Sollicitatiegesprek
In korte tijd een goed beeld krijgen van je sollicitant? Het sollicitatiegesprek is bepalend of je iemand wel of niet aanneemt.
Klik hier
Inwerkprogramma
Snel inwerken betekent snel omzet maken. Goed inwerken betekent meer omzet maken. Hoe vind je de balans?
Klik hier
Personeelshandboek
In de horeca zijn de medewerkers het visitekaartje. Het is dus belangrijk dat zij uitstralen waar het bedrijf voor staat. Dit is de basis van je personeelsbeleid.
Klik hier
Horeca-CAO
In de Horeca-CAO staan afspraken voor de werkgever en werknemer. De basis zit in de arbeidsovereenkomst.
Klik hier
Werkgesprekken
Even een gesprek aan de bar of echt gericht afspraken maken? Hoe vaak voer je goede werkgesprekken met je medewerkers?
Klik hier
Gesprekstechnieken
Weet je waar je op moet letten om een gesprek echt effectief te maken?
Klik hier
Arbo-wet
Een ongeluk zit in een klein hoekje, maar je kan van alles doen om de kans op arbeidsongevallen zo klein mogelijk te maken.
Klik hier
Werk/privé balans
Is een normaal leven mogelijk in de horeca? Een goede balans tussen werk en privéleven, voor zowel je medewerkers als voor jezelf, zal leiden tot hogere tevredenheid en prestaties en een lager ziekteverzuim.
Klik hier
Ontwikkeling
Groeien in de horeca? Blijf je medewerkers ontwikkelen om hen en je gasten tevreden te houden.
Klik hier
Training en opleiding
Horeca is een vak. Je kan het verschil maken door vakbekwaam personeel.
Klik hier
Taakroulatie
Betere samenwerking en flexibiliteit: probeer eens taakroulatie.
Klik hier
Talentmanager
Weet je waartoe je medewerkers in staat zijn en maak je hier gebruik van?
Klik hier
Omzetgerichte ontwikkeling
Meer omzet halen uit je medewerkers. Ontwikkelen in game vorm.
Klik hier
Passie voor horeca
Inspiratie aan een ieder, die passie heeft voor eten en drinken. Alles wat je wilt weten over product en bereiding.
Klik hier
Roosteren
Is roosteren bij jou ook meer een tijdrovende puzzel? Stel je eens voor: je voert wat basisgegevens in een programma en het werkrooster rolt zo uit je computer. En met één muisklik bekijk je de volledige urenregistratie van je personeel. Het is mogelijk met de SVH Horecaplanner!
Klik hier
Leidinggeven
Het maximale uit jezelf en je medewerkers halen. Ontdek talenten door het gebruik van nieuwe manieren van coachen en motiveren.
Klik hier
Werving
Op zoek naar nieuw personeel? Gebruik de wervingstool om zo snel mogelijk de meest geschikte kandidaten te vinden.
Klik hier
HORECA
HELDEN
SVH TOOLKIT
De SVH Toolkit is een startpunt met tal van instrumenten, tips en voordelen ten behoeve van jouw personeelsbeleid. Waar begin jij?
- Klik op een van de onderwerpen en
ga direct met het onderwerp aan de slag.
- Vul de Quickscan in en krijg meteen inzicht in
de aandachtspunten binnen jouw
personeelsbeleid.
- Benieuwd hoeveel jij kunt besparen en met
hoeveel jij je omzet kunt verhogen? Vul direct
het Verdienmodel in!
SVH Toolkit
Tips en instrumenten voor goed personeelsbeleid