Food Inspiration 37 Director's cut

Magazine cover

Seizoensbedrijf 2.0

Ga naar
Editie 20

SEIZOENSBEDRIJF 2.0
Een seizoensbedrijf runnen is hard werken. Je hebt maar een paar maanden en soms maar een paar weken om je jaaromzet te realiseren. Steeds vaker zien we dat gewiekste ondernemers hun seizoen verlengen of zelfs jaarrond openen. Met kameleoneske transformaties tot gevolg. Hier een interessant voorbeeld uit onze hoofdstad.

Strandzuid
In 2005 is tussen de Amsterdam RAI en het Beatrixpark een stadsstrand met een oppervlakte van meer dan 2.000 m2 gecreëerd. Strandzuid heeft zich inmiddels succesvol gevestigd in de Amsterdamse evenementen- en restaurantwereld met een mix van zowel business als leisure gasten. 's Zomers ontbijt, lunch of dineer je op het terras, in de loungeruimte of op één van de 80 strandbedden op het zandstrand. Borrels en partijen kunnen worden gegeven aan de Extra Cold Beach Bar, in The Beach House of op de Partybeach.

Zuidpool
Wanneer het strandseizoen eindigt, transformeert Strandzuid tot een stijlvolle witte winterwereld. Van oktober tot maart is Zuidpool een hotspot voor exclusieve bedrijfsevenementen, huwelijken, kerstdiners en winterfeesten. Door de modulaire inrichting kunnen gelijktijdig meerdere evenementen plaatsvinden. Speciaal voor groepen van 30 tot 150 personen introduceert Zuidpool in het komende winterseizoen de Jetty Bar: een oergezellig après-ski chalet. Compleet met skis in een rek bij de deur, geweien aan de houten muren, en berenvellen bij een knetterend haardvuur.

In onze
New Dutch editie besteedden we eerder al aandacht aan het sympathieke Stamppotje/Yscuypje

VORIGE

VOLGENDE

Hans'
choice

Hans'
choice

BEKIJK HELE MAGAZINE

http://foodinspiration20.shootmyfood.net/#5

http://foodinspiration20.shootmyfood.net/#5

http://foodinspiration20.shootmyfood.net/#5

Vernieuwde Klassiekers

Stolen

http://www.shootmyfood.net/m/magstream/shootmyfood/content/link.php?url=http://foodinspiration31.shootmyfood.net/

Vernieuwde Klassiekers

Stolen

Technology by MagStream Real Time Publishing