Stolen
Waar de grens getrokken moet worden tussen je laten inspireren en gewoonweg andermans werk stelen is voor veel chefs stof voor een pittige discussie. Het concept Stolen uit Londen heeft hier een geheel eigen kijk op. Gerechten, menukaarten en zelfs servetten zijn niet veilig voor de Bonnie en Clyde van de catering die alles bij elkaar stelen. Eén verschil: zij komen er eerlijk voor uit en vermelden hun bronnen.
Achter het Stolen concept gaan twee enthousiaste foodies schuil: Mia kulla en Leandro Santos. Samen organiseren zij de Monday Supper Club en Thursday Market stall waarbij de geserveerde gerechten gestolen zijn van een andere chef.
www.stolen.it/
Notting Hill, Londen, W11
LEES MEER >> 1--
Monday Supper Club
Op maandag stellen Mia en Leandro hun
appartement in hartje Londen open voor 15 vreemden voor een thema diner. Vaste menuprijzen zijn er niet, er wordt wel een suggestie prijs gegeven, en voor de wijn geldt het 'bring your own bottle' principe. De recepturen van de gerechten worden één op één uit kookboeken van beroemde chefs gestolen en als het origineel een restaurant uit Londen betreft wordt dezelfde leverancier gebruikt. De tafel kleedt Stolen aan met nagemaakte menukaarten en in een enkel geval zelfs de servetten uit het originele restaurant.
LEES MEER >> -2-
Thursday Market Stall
Tijdens de wekelijkse Maida Hill Market in Londen biedt Stolen verschillende lunchgerechten aan die één op één zijn overgenomen uit de kookboeken van onder andere Jamie Oliver, Rick Stein en Gordon Ramsay. Alles wordt vers bereid en de prijzen liggen tussen de twee en vijf pond per gerecht.
LEES MEER >> --3
VORIGE
VOLGENDE
Hans'
choice
Hans'
choice
BEKIJK HELE MAGAZINE
http://www.shootmyfood.net/m/magstream/shootmyfood/content/link.php?url=http://www.stolen.it/