kwartelboutjes
RECEPTEN
kwartelboutjes
sorbet pompoen
sorbet rabarber
Gerechten
met gember
De veelzijdigheid
van gember...
De Royal Mail gember 0,25 liter proefverpakking
Probeer nu gratis!
INGREDIËNTEN
• 20 kwartel boutjes
• 4 dl gembersiroop Royal Mail
• 2 gr five spice powder
• 120 gr linzen Royal Mail
• 120 gr flageolet Royal Mail
• 50 gr koolraap
• 100 gr pastinaak
• 110 gele biet
• 90 gr bospeen
• 80 gr radijs
• 120 gr kapucijners
• 30 gr zeevenkel
• 2 bakjes affila cress
BEREIDINGSWIJZE
• Meng de gembersiroop met de five Spice powder en wat zout en peper
• Meng dit mengsel met de kwartel boutjes en plaats ze op een oven plateau
• Laat de kwartel boutjes in ongeveer 30 minuten op 180 ° C gaar worden in de oven
• Dop de kapucijners en blancheer ze in +/- 5 minuten gaar, daarna koud spoelen
• Schil de verschillende wortels en snij er dunne plakken van
• Meng de linzen en de flageolets met de ander groenten en de dressing goed door elkaar
• Dresseer de groenten in het glas, breng de warme kwartel boutjes hier op aan
• Garneer het af met de zeevenkel en affila cress
kwartelboutjes gelakt met gembersiroop en krokante “vergeten” salade
Personen: 10
Voorbereidingstijd: 40 minuten
Bereidingstijd: 5 minuten
Soort: voorgerecht
Terug naar overzichtpagina recepten
VINAIGRETTE
• 3 dl maiskiem olie
• 1 dl witte wijn azijn
• 2 dl gembersiroop Royal Mail
• peper en zout
• 2 eetlepels gladde mosterd
>> Download dit recept als PDF
http://www.shootmyfood.net/m/magstream/shootmyfood/content/link.php?url=http://www.royalmail.nl
http://www.shootmyfood.net/m/magstream/shootmyfood/content/link.php?url=http://www.royalmail.nl
http://www.shootmyfood.net/m/magstream/shootmyfood/content/link.php?url=http://www.royalmail.nl
http://www.shootmyfood.net/m/magstream/shootmyfood/content/link.php?url=http://www.royalmail.nl