Food Inspiration 37 Director's cut

Magazine cover

sorbet pompoen

RECEPTEN

kwartelboutjes

sorbet pompoen

sorbet rabarber

Gerechten
met gember

De veelzijdigheid
van gember...

De Royal Mail gember 0,25 liter proefverpakking
Probeer nu gratis!

INGREDIËNTEN
• 900 gr pompoen
• 1 liter suiker siroop
• 50 ml limoensap Royal Mail
• 3 gr kruidnagel
• 300 gr Australische gember Royal Mail
• 100 gr caramel
• ijshoorn

BEREIDINGSWIJZE
• Laat de pompoen op 180 °C gaar worden in de oven +/- 60 minuten
• Verwijder hierna de schil en pitten
• Pureer het vruchtvlees met de suiker siroop
• Maal de kruidnagel fijn, voeg dit met het limoensap en de gember toe aan het bovenstaande mengsel
• Laat de compositie afkoelen.
• Vul de ijsmachine met deze compositie en draai er vervolgens ijs van
• Voeg als het ijs bijna klaar is de gehakte caramel toe en laat het nog even draaien

Sorbet van geroosterde pompoen en Australische gember

Personen: 10
Voorbereidingstijd: 80 minuten
Bereidingstijd: 80 minuten
Soort: ijs

Terug naar overzichtpagina recepten

www.royalmail.nl

>> Download dit recept als PDF

www.royalmail.nl

http://www.shootmyfood.net/m/magstream/shootmyfood/content/link.php?url=http://www.royalmail.nl

www.royalmail.nl

http://www.shootmyfood.net/m/magstream/shootmyfood/content/link.php?url=http://www.royalmail.nl

www.royalmail.nl

Royal Mail

Royal Mail

http://www.shootmyfood.net/m/magstream/shootmyfood/content/link.php?url=http://www.royalmail.nl

http://www.shootmyfood.net/m/magstream/shootmyfood/content/link.php?url=http://www.royalmail.nl

http://www.shootmyfood.net/m/magstream/shootmyfood/content/link.php?url=http://www.shootmyfood.com/form/royalmail/

http://www.shootmyfood.net/m/magstream/shootmyfood/content/link.php?url=http://shootmyfoodpix.com/imagebank/flex/image/big/shootmyfood/public/downloads/Recept_Royal_Mail_Pompoen.pdf

http://www.shootmyfood.net/m/magstream/shootmyfood/content/link.php?url=http://shootmyfoodpix.com/imagebank/flex/image/big/shootmyfood/public/downloads/Recept_Royal_Mail_Pompoen.pdf

kwartelboutjes

sorbet rabarber

Technology by MagStream Real Time Publishing