sorbet pompoen
RECEPTEN
kwartelboutjes
sorbet pompoen
sorbet rabarber
Gerechten
met gember
De veelzijdigheid
van gember...
De Royal Mail gember 0,25 liter proefverpakking
Probeer nu gratis!
INGREDIËNTEN
• 900 gr pompoen
• 1 liter suiker siroop
• 50 ml limoensap Royal Mail
• 3 gr kruidnagel
• 300 gr Australische gember Royal Mail
• 100 gr caramel
• ijshoorn
BEREIDINGSWIJZE
• Laat de pompoen op 180 °C gaar worden in de oven +/- 60 minuten
• Verwijder hierna de schil en pitten
• Pureer het vruchtvlees met de suiker siroop
• Maal de kruidnagel fijn, voeg dit met het limoensap en de gember toe aan het bovenstaande mengsel
• Laat de compositie afkoelen.
• Vul de ijsmachine met deze compositie en draai er vervolgens ijs van
• Voeg als het ijs bijna klaar is de gehakte caramel toe en laat het nog even draaien
Sorbet van geroosterde pompoen en Australische gember
Personen: 10
Voorbereidingstijd: 80 minuten
Bereidingstijd: 80 minuten
Soort: ijs
Terug naar overzichtpagina recepten
>> Download dit recept als PDF
http://www.shootmyfood.net/m/magstream/shootmyfood/content/link.php?url=http://www.royalmail.nl
http://www.shootmyfood.net/m/magstream/shootmyfood/content/link.php?url=http://www.royalmail.nl
http://www.shootmyfood.net/m/magstream/shootmyfood/content/link.php?url=http://www.royalmail.nl
http://www.shootmyfood.net/m/magstream/shootmyfood/content/link.php?url=http://www.royalmail.nl