Wild inspiratie
Wild Inspiratie
Winnende recepten
Arbeidskosten: Lauwwarme salade van wilde duif met frambozen vinaigrette
Foodcost: Risotto met pompoen, fazant en waterkers
Pimp My Dish: Herten carpaccio met wintergroenten en basilicum vinaigrette
Arbeidskosten | Foodcost | Pimp My Dish
Arbeidskosten | Foodcost | Pimp My Dish
Arbeidskosten | Foodcost | Pimp My Dish
Arbeidskosten | Foodcost | Pimp My Dish
Wild inspiratie
Voor veel horecaondernemers zijn het nog steeds lastige tijden. Maar met de komst van het wildseizoen schijnt er licht aan de horizon.
Ook als de bladeren van de bomen vallen staat Unilever Foodsolutions voor u klaar met culinaire inspiratie die geld oplevert. Ons online Menu&Management magazine staat deze keer daarom in het teken van inspirerende wild recepturen. Uitgewerkt volgens de principes van menumanagement kijkend naar arbeidskosten, foodcost en opwaarderen van het gerecht.
menumanagementmagazine3.uni-magazines.nl
Wij wensen u veel inspiratie en leesplezier.
Bekijk het Wild Inspiratie magazine >