De essentie inspirational
De Essentie
De essentie
DE ESSENTIE - DE HEDENDAAGSE KEUKEN
Een naslagwerk over de kooktechnieken van deze tijd
Unilever Foodsolutions lanceerde op de Horecava 2010 “De Essentie, de hedendaagse keuken”, een boek van Jean-Pierre Gabriel over de kooktechnieken van vandaag.
Het boek is een bron van informatie en een praktisch werkinstrument voor de eigentijdse kok. Wetenschappelijke kennis in combinatie met uitleg en toepassingen van gerenommeerde topkoks maakt “De Essentie, de hedendaagse keuken” een bron van informatie en een praktisch werkinstrument voor chefs van over de hele wereld. Zeven koks hebben eraan meegewerkt, en niet de minste, ware ijkpunten op de culinaire scène. Samen zijn ze goed voor 14 Michelinsterren: Peter Goossens – Hof van Cleve, Yves Mattagne – Sea Grill, Bart De Pooter – De Pastorale, Wout Bru – Chez Bru, Viki Geunes – ’t Zilte, Sang-Hoon Degeimbre – L’Air du Temps, Filip Claeys – De Jonkman.
DE ESSENTIE - DE HEDENDAAGSE KEUKEN
Een naslagwerk over de kooktechnieken van deze tijd
Unilever Foodsolutions beweegt zich op een scharnierpunt tussen twee werelden, die van de industrie en die van de koks. Met 170 jaar ervaring op het gebied van kooktechnieken en ingrediënten is Unilever Foodsolutions daarom een goede bron voor een veelvuldigheid aan informatie voor koks. Het doel van Unilever Foodsolutions, ‘to be the best solution provider’, komt tot uiting in dit boeiende naslagwerk: een goudmijn aan informatie en een werkinstrument dat uniek is in zijn soort.
Impressie
De Essentie
Impressie
De Essentie
Boekpresentatie
Horecava
Boekpresentatie
Horecava
U kunt dit boek bestellen voor
120 euro (inclusief BTW en verzendkosten)
op unileverfoodsolutions.nl
Lees het artikel in de Telegraaf: 'Een nieuwe Escoffier'
assets/foodinspiration14/8680_UFS met De Essentie in De Telegraaf.pdf