Inspirational 1000 seconden
Okura Amsterdam
6 september 2010
AMSTERDAM, 6 september 2010
Op maandag 6 september maakte Unilever Foodsolutions tijdens een zeer geslaagd Culinair sterrenevent in het Okura hotel in Amsterdam, een samenwerkingsverband met topchefs Onno Kokmeijer (Ciel Bleu, 2-sterren, Amsterdam) en Peter Goossens (Hof van Cleve, 3-sterren, Kruishoutem, Belgiƫ) bekend. Kokmeijer en Goossens gaan Unilever Foodsolutions adviseren bij de ontwikkeling van nieuwe producten en zullen het bedrijf in raad en daad bijstaan.
Eerste resultaat samenwerking gelanceerd
Tijdens het evenement zijn tevens de nieuwe KNORR Professional Jus gelanceerd. Deze nieuwe KNORR Professional Jus zijn samen met de sterrenchefs ontwikkeld en spelen in op de trend naar lichtere sauzen. Het zijn prachtige verfijnde sausbasissen en verkrijgbaar in de varianten Kreeftenjus, Kalfsjus en Kippenjus.
Unilever Foodsolutions Nederland introduceert samenwerking met Sterrenchefs!
Klik voor meer informatie
naar www.unileverfood-
solutions.nl