Fastfood Pastry
www.patisserierobert.nl | www.bijrobert.nl
Meesterpatissier
Op 15 juli j.l. zijn Robèrt van Beckhoven en Rudolph van Veen als eerste Nederlandse patissiers onderscheiden met de prestigieuze ‘Meester Patissier’ titel. Een pittige en lange procedure is bekroond met een – in onze ogen – zeer terechte kroon op het werk. Want wie de showstukken van beide heren heeft gezien, zal beamen dat het ware kunstenaars zijn. Wij zijn dan ook best een beetje trots dat we u weer drie van Robèrt’s creaties kunnen voorleggen. Dit keer gaan we op de fastfood tour.
Fast Food Pastry
Op buffetten en recepties zie je altijd maar weer dezelfde hartige bitterbal en vlammetjes voorbij komen. Een erg voorspelbaar en daarmee een beetje saai aanbod. Dat bracht Robèrt op het idee om kleine snacks, tapasachtige hapjes te ontwikkelen, die ideaal uit het vuistje gegeten kunnen worden. En met een vette knipoog. Want hoe verrassend is het om een zoete mini variant te proberen van je favoriete hartige snack? De recepten mogen dit keer bijna geen ‘recept’ heten en zijn zeer goed zelf te maken. Try this at home.
Mijn Patisserie, Mijn Passie
In deze editie: Fastfood Pastry
V download hieronder de recepten V
tell a
foodfriend
eerdere
edities
Tekst: Moniek de Jongh, Video: Richard Vierbergen, Receptuur: Robèrt van Beckhoven
http://www.shootmyfood.net/m/magstream/shootmyfood/content/link.php?url=http://www.bijrobert.nl
assets/foodinspiration23/3e41_Broodje Knakworst.pdf
assets/foodinspiration23/549a_Fruitkroketjes.pdf