Food Inspiration 37 Director's cut

Magazine cover

sorbet rabarber

RECEPTEN

kwartelboutjes

sorbet pompoen

sorbet rabarber

Gerechten
met gember

De veelzijdigheid
van gember...

De Royal Mail gember 0,25 liter proefverpakking
Probeer nu gratis!

INGREDIËNTEN
• 750 gr rabarber
• 1,2 liter suiker siroop
• 250 gr Australische gember Royal Mail
• 80 ml limoensap Royal Mail
• ijshoorn

BEREIDINGSWIJZE
• Maak de rabarber schoon en was deze daarna
• Kook de rabarber samen met de suiker siroop ongeveer 10 minuten
• Pureer dit mengsel tot een gladde massa
• Voeg de gember en het limoensap toe en laat het afkoelen
• Vul vervolgens de ijsmachine met de compositie en draai er vervolgens ijs van

Sorbet van rabarber en Australische gember

Personen: 10
Voorbereidingstijd: 45 minuten
Bereidingstijd: 30 minuten
Soort: ijs

Terug naar overzichtpagina recepten

www.royalmail.nl

>> Download dit recept als PDF

www.royalmail.nl

http://www.shootmyfood.net/m/magstream/shootmyfood/content/link.php?url=http://www.royalmail.nl

www.royalmail.nl

http://www.shootmyfood.net/m/magstream/shootmyfood/content/link.php?url=http://www.royalmail.nl

www.royalmail.nl

Royal Mail

Royal Mail

http://www.shootmyfood.net/m/magstream/shootmyfood/content/link.php?url=http://www.royalmail.nl

http://www.shootmyfood.net/m/magstream/shootmyfood/content/link.php?url=http://www.royalmail.nl

http://www.shootmyfood.net/m/magstream/shootmyfood/content/link.php?url=http://www.shootmyfood.com/form/royalmail/

http://www.shootmyfood.net/m/magstream/shootmyfood/content/link.php?url=http://shootmyfoodpix.com/imagebank/flex/image/big/shootmyfood/public/downloads/Recept_Royal_Mail_Rabarber.pdf

http://www.shootmyfood.net/m/magstream/shootmyfood/content/link.php?url=http://shootmyfoodpix.com/imagebank/flex/image/big/shootmyfood/public/downloads/Recept_Royal_Mail_Rabarber.pdf

sorbet pompoen

Food & Film

Technology by MagStream Real Time Publishing